Oktober förra året

Brukar ju göra såna här re-caps ibland och det är kul att se vad jag gjorde den här tiden av året, fast för ett år sen. Just den här gången känns det här som en evighet sen när jag kollar tillbaka, men jag antar att det är för att de har hänt så mycket nytt sen dess. Det här känns verkligen som ett annat liv haha :-) 

I början av oktober åkte jag och F till Köpenhamn och det här var verkligen en så mysig resa. Han jobbade där rätt ofta, så en helg åkte jag ner och mötte upp honom för ett dygn ihop. Vi bodde på skt Anne vilket är ett favorithotell i Köpenhamn. Nej, men vi hade en perfekt start på hösten verkligen. Strosade runt, drack vin på uteserveringar, åt gott och bara mådde. Så mysig get-away, saknar verkligen Köpenhamn.

Det blev gaaalet vackert på träden och jag hittade den här väggen med röda blad på söder! :-) 

Vi bodde rätt nära Gateau förra hösten, så dit åkte vi väldigt ofta och åt frukost. Älskar deras fröfrallor med ost och skinka! 

En mysig dag jag minns lite extra var en lördag när jag och F följde med mamma och Nelson till Ulriksdals slott. En heeeelt magisk höstdag var det som ni ser :-) Älskar höstdagar när man kan sitta ute i bara en tröja utan att frysa. Hade gärna gjort om just den här dagen <3

En liten outfitbild! Även om jag gjorde en del roliga grejer i oktober så var förra hösten ganska jobbig, speciellt oktober. Jag kände mig rätt lost i livet och vad jag ville, min självkänsla och självförtroende var på botten och mitt i allt så åkte min pappa in på sjukhus i några veckor. Det var verkligen en jobbig period och jag minns att jag hade rätt många breakdowns hemma i badrummet och bara grät. Lätt att bara visa upp det gladaste minnena här på bloggen och instagram, men det är inte hela verkligheten. Glad och tacksam över att allt gick åt det bättre hållet sen iallafall. 

Men i slutet av oktober så kom en vändpunkt iallafall och en resa som var precis vad jag behövde just då. Jag blev medbjuden till Tromsö tillsammans med Essie och ett gäng andra influensers från olika delar av världen. Det ligger allra högst upp i Norge för er som inte vet. Det var en av dom bästa resorna jag varit på tror jag!!! Det var helt magiskt och jag får nästan gåshud bara jag ser dom här bilderna :-) Vi åkte ribbåt, såg bebisvalar, bodde mitt ute i fjället och fick även se norrsken. En intensiv resa på 1 dygn, men så fantastiskt. 

Gillar

Kommentarer