Oktober förra året

Oktober förra året var tydligen såhär vackert! Det måste väl ändå vara den mest ultimata höst-månaden? Nu börjar verkligen träden bli helt orangea och röda <3 Får försöka hitta någon liknande vägg detta år också, så fint att fota vid :-) 

En höstdag man inte skojar bort! Andrea släppte sin första (tror jag!) kollektion för NA-KD och firade det med ett lanseringsevent på Bockholmen. Där satt vi inne i ett växthus och åt en helt fantastisk lunch, dreglar fortfarande när jag ser bilderna haha. 

Bodde i den här jackan som jag fick med mig från Andreas kollektion! Och såhär kunde en höstig outfit se ut då. Nu känner jag mig typ suuuuperuppklädd så fort jag sätter på mig klackar haha, men det är ju väldigt fint faktiskt. 

Sen var det dags för pressdagarna. Det är alltså en vecka varje säsong där PR byråerna visar upp massa varumärkens kommande vår/höstplagg. Det är snart dags igen för att kika på vårplaggen. Hoppas det finns lika mycket fint denna gång. 

Somsagt.. Bodde i den här jackan. Och helvete vad fräsch man var haha, men känner man inte alltid så när man kollar tillbaka på bilder? Tvivlar på att jag kände så just då haha. 

Var på ett jättemysigt afternoon tea med Deo Doc! Vi var typ 10 tjejer som satt och snackade om underlivet och allt därtill. 

Åt en mysig middag tillsammans med Bianca och Rebecka. Pasta känns så höstligt enligt mig <3

Köpte dessa skor förra året som jag blev kär i, och jag tror nog att det är dags att plocka fram dom snart igen. Verkligen dom perfekta klackarna på typ 6 cm. Köpte dom på Eurosko för ett år sedan, och tror faktiskt dom finns detta år också - annars hittar ni ett par jättelika HÄR

I slutet av oktober var jag och Bianca även på en halloweenfest som Make Up Store styrde ihop! Jag var Sandy från Grease och Bianca var cheerleader. Snart dags för halloween igen, så sjukt. Är inget superfan av det, men kan ju vara roligt att klä ut sig haha :-) 

Gillar

Kommentarer