Om jag fick önska hur min sommar skulle se ut

Nu är det ju redan den 7e maj, och sommaren har ju typ börjat? Sista halvan av maj är iallafall sommar i mina ögon. Det är ju typ i början av sommaren allt det roliga börjar! Och vet ni? Jag har fan inte en enda plan för sommaren. Jag veeeet, panik haha. Börjar faktiskt tycka att det känns lite jobbigt. Visst har jag saker jag "ska" göra, men ingenting är planerat och nu börjar det krypa i kroppen på mig. Vill gärna ha några spikade planer iallafall, även om det är skönt att ta det som det kommer. Hur som helst! Här är iallafall lite saker jag önskar att göra i sommar: 

ÅKA TILL GOTLAND. Sverige är ju fantastiskt på sommaren, och är det bra väder så tycker jag inte att man behöver ta sig längre än till Gotland. Det är ju typ som utomlands haha. Hur som helst så är det SÅ jävla mysigt på Gotland. Förra året var jag och mamma där en vecka, och knappt en enda gång var vi inne i Visby, och det var faktiskt väldigt skönt. Vi var runt om med bil, besökte Fårö och bodde på en liten gård där vi hyrde ett rum. Kan lätt tänka mig att göra något liknande den här sommaren. Bara strosa runt, äta gott, kanske rida, sola, ha picknicks osv. Jag har gjort Stockholmsveckan redan så känner inget behov att åka dit, utan hade gärna tagit det någon lugnare vecka. Även så sugen på att åka till Öland & Göteborg några dagar! 

GRÖNA LUND. Man måste ju typ besöka Grönan en gång per sommar? Älskar stämningen där och det ligger ju faktiskt sjukt fint till vid vattnet. Nä, vill verkligen dra ihop ett gäng och åka dit någon solig dag. Det är så roligt med karuseller, bergochdalbanor och typ köra 5 kamp!
 

RESA UTOMLANDS. Förra året var jag i Kroatien (Hvar), Palma & Barcelona. Jävla pangsommar haha :-) Måste boka en resa till sommaren snarast, eller gärna två! Jag och F pratar om att åka någonstans men vi är lite dåliga på att ta tag i det, haha. Vi har dock ingen aning om vart vi vill åka.. Jag kan tänka mig Palma, Kroatien, Ibiza, Barcelona, Grekland.. Men gärna alla haha. Svårt att bestämma sig och bara köra. 

ETT DYGN I KÖPENHAMN. Okej, detta ska bli av, men samma här så är vi dåliga på att sätta oss ner och väl boka. Jag har en gratis hotellnatt att utnyttja i Köpenhamn, så jag och F ska ta och åka dit. Sist jag var i Köpenhamn var i februari, och då var det rejält kallt där haha. Så jag ser fram emot att åka dit när det är varmare så man kan sitta på uteserveringar osv. 

GÅ PÅ FESTIVAL/KONSERT. Bland det bästa med sommaren kanske? Jag är en sucker för Summerburst och housemusik så det måste fan bli av! Hade så gärna gått i både Sthlm och Göteborg, men främst Stockholm. Förra året var jag även på Bråvalla i 4 dagar vilket var såååå jävla fett. Nä, måste boka in Summerburst, och gärna någon annan konsert också. Hade så gärna velat se Justin Timberlake eller Ed Sheeran men det är verkligen slutsålt :-( 

FIRA MIDSOMMAR. Wiho! Här är väl typ min enda plan under sommaren haha, och det känns som en viktig plan. Midsommar är ju typ som nyår, sjukt överskattat och man sitter alltid med stress dagarna innan. Sen är det ju ofta dåligt väder också.. Men! Den här sommaren så ska vi ut ett stort gäng till F's kompis landställe ute i Skärgården. Hur roligt? Verkligen idyllisk midsommar. Ska bli så himla roligt :-) Men nu hänger ju allt på att vädret är fint! 

Gillar