On my mind

Inlägget innehåller reklamlänkar

Spegel 80cm - HÄR

Jag har varit så sugen på den här stora runda spegeln från House Doctor riktigt länge nu. Och nu är den nedsatt med typ 25% på rabatt så det kliar i mina fingrar. Vi har dock inte supermycket platser att hänga den på här hemma, men vår vägg bredvid sängen är tom och där vore det superfint med en. Men är det kinky att hänga en spegel bredvid sängen? Haha, hjälp tack. Annars hade den även varit fin ovanför soffan, men då får vi ta bort lite tavlor. 

Sängbord - Zara Home

Dom här såg jag inne på Zara Home igår och blev direkt kär! Vi har just nu ett superstort och fult bord i typ plåt bredvid sängen som inte alls passar in, så något nytt sängbord hade jag velat ha. Gärna något i stilen ovan! Sen kan man ju ställa ett av borden på andra sidan sängen i framtiden eller så! Dessa två köper man i par och dom kostar 1300kr för båda tror jag, ändå heeelt okej. 

Påslakan - HÄR / Lampa - HÄR / Sänggavel - HÄR

Jaaa, det är mest sovrummet som jag tänker på här hemma. Eller vår sovalkov snarare :-) Den behöver lite mer kärlek <3 Men framförallt så skulle vi behöva ett nytt sängbord och även en vägglampa likt denna ovan. Det hade typ räckt. Vår säng är trasig men det är inte vår största prioritet just nu.. Och egentligen inte möbler och inredning över huvudtaget. Som jag sagt så kommer vi flytta ifrån här snart så att köpa ny inredning till lägenheten är väl egentligen inte jättenödvändigt. Men tror det är min separationsångest som talar haha, nu när man väl ska lämna den så vill man ha kvar den och göra den så fin som möjligt haha.. 

Bikiniöverdel - HÄR / Underdel - HÄR

Från det ena till det andra haha.. Men jag var väl inte den enda som blev besviken över att jag inte hann köpa någon bikini/baddräkt från Matilda Djerf's kollektion med Gina Tricot? Däremot såg jag att den här hade kommit in i min storlek idag. Förmodligen någon retur, men jag var snabb med att klicka hem den!! Tycker att den är så fin. Finns fortfarande några enstaka storlekar kvar. Nu saknas det bara en solsemester hehe :-) 

HÄR / HÄR / HÄR

Har ni spanat in något ni vill fynda hem på mellandagsrean? Jag är så sugen på en kappa som någon av dessa tre.. Så fint med skärpet i midjan tycker jag. Och jag älskar att dom är lite längre! Frågan är bara vilken som är snyggast haha? Tror det lutar åt den i mitten då den är billigast. 

Gillar

Kommentarer