On my mind..

Inlägget innehåller reklamlänkar

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR / 9. HÄR

Herregud alltså det finns så mycket fint i butik just nu, blir galen. Allt här ovan hade gärna fått ta plats i min garderob nu inför NY haha.. Hoppas dock att det är ordentlig vår när jag flyttar dit i april. Just nu är det typ -10 ena dagen, och +8 andra dagen haha. Mardröm att klä sig varje dag haha.. Men är lite sugen på fuskskinnbyxorna. Dom ser perfekta ut med den höga midjan och långa benen. Bra pris är det också på dom! Tänk dom till den vita skjortan :-) 

Ansiktsolja - HÄR / Palett - HÄR / BUS - HÄR

Och lite skönhet, där jag behöver absolut ingenting egentligen haha. Eller jo, en ny brun utan sol för kroppen. Den här är min nya favorit som jag inte kan förstå att jag levt utan i dessa år. Vill ni ha en enkel applicering och snabbt resultat (endast 3 timmar) så är det denna ni ska ha! Den är grym. Och btw, hur fin är inte paletten? Behöver i mitt liiiiv. Älskar Ofta. Oljan saknar jag lite för att jag hade den i somras, och jag har typ aldrig haft så fin hy som då tack vare denna haha. En ansiktsolja som ger glow. Har ni hört något bättre? 

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR 

Idag fick vi äntligen vår lägenhet uthyrd! Vilket bara gav mig lite ångest, för nu är det typ bara en månad kvar tills vi flyttar ut ur den här underbara lägenheten. Hjälp! Så inredning är inte något som står högt upp på min inköpslista nu haha, men man kan ju få drömma. Älskar mycket ljusa färger, tjocka plädar och ljusstakar i silver. 


Gillar

Kommentarer