Online-favoriter

Inlägget innehåller reklamlänkar

Kappa - HÄR / Rutig jacka - HÄR / Skjorta - HÄR / Mjukisset - HÄR / Byxor - HÄR / Kofta - HÄR

Här kommer ett inlägg med lite grejer jag gärna hade velat ha just nu. Har ju dock satt som ett mål för det här året att handla lite mer smart och inte bara saker jag vill ha nu-nu-nu, utan lite mer kvalitétsgrejer som jag kommer gilla länge. Lite basplagg som det ovan hade jag iallafall uppskattat. Typ ett par svarta kostymbyxor som funkar till allt, dessa är faktiskt nedsatta 50%. Även den perfekta kappan är nedsatt ordentligt!

Rosavita sneakers - HÄR / Väska - HÄR / Sneakers - HÄR / Solglasögon - HÄR

Hur snygga accessoarer? Skorna får ju en att drömma efter våren. Tycker att dom är väldigt fina och lite unika!! Så snyggt med rosa och beiga detaljer till det vita. Solbrillorna tänkte jag dock ta och beställa, har verkligen inga jag gillar och hade behövt ett par till Mexiko! 

Ljuslykta - HÄR / Stol - HÄR / Överkast - HÄR / Kruka - HÄR / Sänggavel - HÄR / Lampa - HÄR

Åh hörni, vad jag fortfarande drömmer om att inreda min egna lägenhet från grunden. Hittar ju så mycket fint, som jag försöker spara ner för framtiden. Bland annat detta! Älskar överkastet, och sänggaveln är ju så himla fin om man gillar lite mer natur-material och beigt. 

Brun utan sol - HÄR / Ögonskuggor - HÄR / Hårklämma - HÄR / Primer - HÄR

Och så till sist lite skönhetsgrejer! Jag är faktiskt riktigt sugen på den här ögonskuggspaletten från Fenty. Jag är så mätt på dom här stora paletterna, jag inser ju att jag ändå bara använder 3-4 st skuggor haha. Den här ser verkligen perfekt ut och passar nog även i allas necessärer. Är ni trötta på att vara vinterbleka kan jag tipsa om den här brun utan solen som jag alltid använder. Den är nedsatt 40% <3

Gillar

Kommentarer