Online-favoriter

Inlägget innehåller reklamlänkar från Miinto.se, Ginatricot.com, Asos.com, Lindex.se, Stories.com, Boohoo.com

Grön Nunoo-väska - HÄR / Klänning - HÄR / Jeansjacka - HÄR

Vad jag blev sugen på sommar när jag såg detta! Hur fin är inte klänningen? Den är väldigt billig dessutom. Och så blev jag lite kär i väskan, jag har ju den i svart men den här gröna i mocka var ju magiskt. 

Manchesterskjorta - HÄR / Kavaj - HÄR / Jeans - HÄR / Bh - HÄR / Trosor - HÄR

Herreguuuud, & Other Stories gör mig aldrig besviken alltså. Eller jo, kanske på deras priser haha.. Men deras kläder är så fina och jag vill alltid ha allt när jag går in där. Jag är lite sugen på ett par vit/beiga jeans nu till våren och dessa såg väldigt fina ut i den lite rakare modellen. Underklädessetet måste jag nog kika på i butik, inte för att jag behöver nya haha, men så fint. 

Beigt set - HÄR / Vitt set - HÄR / Beiga mjukisar - HÄR

Mysplagg i ljusa färger <3 Hur fint var inte detta? Hade absolut inte tackat nej till det vita setet eller dom beiga byxorna! 

Raka jeans - HÄR / Väskband orm - HÄR / Beigt väskband - HÄR / Bh - HÄR / Trosor - HÄR

Titta vilka fina väskband jag hittade! Älskar butiker som säljer dom "löst" så slipper man köpa en helt ny väska. För det räcker ju med att byta ut väskbandet så har man ju typ en ny väska haha :-) Dessa kostar under 200 kr vilket jag tycker är överrenskomligt. Och detta underklädesset dåååå.... sluta haha. 

Teddyjacka - HÄR / Vit manchesterjacka - HÄR / Manchester puffjacka - HÄR

Är ni sugna på någon fin vårjacka skulle jag kika in dessa från Boohoo som känns väldigt våriga fast ändå lite varmare. Älskar manchester och teddy! Alla tre är även nedsatta 40% så skynda fynda <3


Gillar

Kommentarer