Onsdag 17e juni

Får nästan lite ångest över att skriva datumen i rubriken nu för tiden, 17e juni? Vart tog tiden vägen? Hela den här våren? Snacka om att tiden stått stilla samtidigt som det gått otroligt fort. Hur som helst, otroligt tråkigt samtalsämne haha.. Igår hade jag iallafall en hyfsat produktiv dag hemma. Det var så skönt och mysigt att det regnade tyckte jag. Gick och hämtade ett paket på förmiddagen och på riktigt NJÖT av att det var helt grått, dystert och tomt ute, och så luktade det sådär härligt som det kan göra efter regn. Det var iallafall behövligt kände jag, och senaste nätterna har jag iallafall fått sova ordentligt då solen inte lyst in i ansiktet som den annars gör, haha. Så tack regnet, jag har fått mer energi igen!

Igår spelade jag iallafall in en haul till min Instagram med bland annat dom fina klänningarna ovan. Den ligger fortfarande uppe på min story ifall ni vill kika! Sen på eftermiddagen åkte jag och mamma en sväng för att handla present till min bror som fyller år idag. Vi ska dit ikväll på middag, det blir trevligt! Men innan dess ska jag jobba innan jag tar lite midsommar-ledigt imorgon. Tänkte passa på att städa också. Det är något jag verkligen märkt av sen jag flyttade hemifrån, fan vad det måste städas var och varannan dag. Tänker hela tiden "hur kan det bli stökigt på en gång?" men sen kommer jag på att det är jag, jag och ingen annan att skylla på haha.

Gillar

Kommentarer

simplyalice
simplyalice,
Åh, igenkänning på så mycket här. Både med datumet (huuuur är det redan mitt i juni???) och att stöka ner. Är lite av en expert på det! Önskar dig en fin midsommar!
nouw.com/simplyalice
Drop_deadsceene
Drop_deadsceene,
Vilka fina bilder 👌🏻🥰
nouw.com/drop_deadsceene
Linn
,
Vart är klänningarna ifrån??
tovewaldemar
tovewaldemar ,
Chiquelle! 😃
nouw.com/tovewaldemar