Onsdag

Inlägget innehåller en reklamlänk

Denna tröja är tillbaka i lager för er som var sugna på den. Ni hittar den HÄR! Jag har storlek L i min för lite oversize, har vanligtvis S-M. 

Dagens mående: Fysiskt bra men psykiskt sådär. Trivs inte jättemycket med min vardag just nu. Jag pendlar fram och tillbaka massa, bor i en väska och har noll koll på mina saker just nu och blir bara ett trött och arg person. Känner mig liksom rastlös men trött på samma gång. Önskar att jag bara hade ett eget ställe där jag kunde få landa och ha som trygghetszon. 

Dagens borde: Blogga, svara på mail jag skjutit upp, tvätta, packa ihop och skicka iväg två paket som jag vill lämna tillbaka. 

Dagens frisyr: Utsläppt med gamla lockar! 

Dagens smink: No makeup! Har bara en dagkräm med lite färg från Aco så jag ser lite levande ut iallafall haha, är liksom helt grå/vit i ansiktet annars och mina påsar under ögonen ska vi inte ens prata om. 

Dagens materiella vill ha: En lägenhet. Eller är det lite för mycket att begära haha..? 

Dagens planer: Eftersom detta inte blir världens roligaste dag så får vi ändra om "dagens borde" till "dagens planer", såna dagar behövs ibland och idag får bli en sån dag! Ikväll åker jag nog dock hem till F och hänger där. Taggad på att kolla på Bonde söker fru ikväll, haha. 

Dagens fundering: Vad jag ska göra på julafton. Det är mindre än en månad kvar nu så jag borde ta tag i det. Antingen är jag hemma i Sthlm med familjen eller F, eller så åker jag med min pappa och bror till Växjö i några dagar för att fira hos släkten. Och till andra funderingen, vad fan gör man på nyår? Haha, orkar knappt tänka på det... Nyår är verkligen ett stressmoment och bara överskattat. 

Dagens längtan: Jag längtar till helgen, ska träffa Amanda och Sofia på lördagen och det ska bli väldigt mysigt <3 Sen längtar jag efter en spa-dag. Jag och F har pratat om att boka en övernattning på Yasuragi i januari men jag har hört så blandade åsikter om det. Många älskar det men har även hört att det är typ stressigt och alldeles för mycket folk där. Berätta gärna vad ni tycker! 

Dagens roligaste: Att det precis plingade på ett bud från Glossybox med deras gigantiska och fina julkalender! Som att det inte var nog med den jag fick igår. Verkar som jag varit snäll detta år :-) Nu få det gärna bli fredag och 1a december! 

Dagens tråkigaste: Vädret gör mig extra deppig dagar som denna. Känner mig bara så liten på jorden ibland och får sån ångest över vad jag gör med mitt liv haha.. Nej, behöver få saker gjort idag så jag kan tänka på annat. 

Dagens tips: Får väl bli min tröja på bilderna ovan. Den är verkligen magisk och så himla mjuk. Finns även i ljusgrått också men den verkar vara slut online! Den vita finns dock kvar i alla storlekar! 

Gillar

Kommentarer