Onsdag

Igår inne i stan så shoppade jag lite på Zara. Tröstshoppingen som sagt haha.. Som bara gav mig ännu mer ångest. Jaja, testade den här gröna jackan som var på extrapris och kostade endast 249:-. Men var faktiskt duktig och struntade i den då jag verkligen har typ 5 gröna jackor redan haha. Men väldigt fin var den, och i perfekt modell och färg. 

Den här tröjan hade jag på en instabild jag la upp för typ en vecka sen, och då fick jag väldigt mycket frågor om den. Och ja, hur mysig är den inte? Lite längre modell och oversize. Köpte den faktiskt den här gången, för den var också nedsatt. Från 299:- (tror jag) till 169:-, så det var ett kap! Den fanns även i svart och en fin beige färg.

Sen köpte jag även den här väskan! Tycker att den var cool. Och jag har ju tyvärr börjat inse att min Gucci inte kommer hålla föralltid om jag använder den så ofta som jag gör. Så den här får jag bryta av med lite då och då :-) Den kostade 399:-

Annars då? I morse var jag inne i stan för att välja ut lite kläder till ett samarbete jag ska göra och sen åkte jag hem till mamma där jag varit hela dagen. Det har ju varit 22 grader och sol! Helt sinnessjukt. Jag och Nesse var ute på en promenad i solen och helt plötsligt bara la han sig i skuggan och vägrade gå på 10 minuter haha.. Så där fick vi sitta och mysa tills han blev lite piggare. Man undrar ju om det är 19e juli eller 19e september. Älskar det ändå! Vi ska ha kyla så jävla länge sen, så lika bra att njuta nu <3 Ska ta och jobba i någon timme nu, och sen möta upp F i stan. Kram på er! 


Gillar

Kommentarer