Onsdag

Fick så mycket frågor om den mössan på insta, så är det någon av er som undrar så är den från herravdelningen på Samsoe Samsoe! Köpt nyligen i Mood Gallerian, eller det är F's men jag lånade den :-) 

Hej på er! Hur mår ni? Med mig är det bra. Jag känner mig äntligen lite mer stabil i mitt mående och mår bättre. Så skönt. Ibland kan det verkligen vara hormoner som spökar massa och får en att känns sig som en annan person typ. Jaja! Jag har varit hemma under dagen och jobbat lite, och nu har jag precis fixat mig klart för att åka in till stan. Tänkte byta några plagg och sen ska jag på ett event. Jag drar mig verkligen för att lämna tillbaka saker haha, vet inte vad det är men jag blir typ superobekväm när jag ska byta eller lämna tillbaka saker. Är typ alltid rädd att dom ska neka det, att jag har fel kvitto med mig eller så känner jag mig bara taskig haha.. Har samma rädsla när det kommer till att prata i telefon. Jobbiga sociala grejer jag gärna undviker typ. Någon mer? 

Eventet är iallafall styrt av Moroccan Oil och det ska faktiskt bli trevligt. Efter en dag hemma såhär så ser jag fram emot att se lite folk :-) Sen blir det bara hem och kolla på Bonde söker fru och PH. Kram på er <3

Gillar

Kommentarer