Onsdag

Hej fina ni, hur mår ni? Med mig är det okej. Jag har känt mig lite sommar-deppig senaste dagarna och knappt orkat någonting. Det blir liksom lite extra påtagligt att man är "ensam" när det är mitt i sommaren och alla andra är på semester och hittar på saker. Men så är det ju egentligen inte, jag vet att alla har såna här dagar, men det visas kanske inte. Hur som helst, jag har tagit dagarna i min egna takt och idag när jag vaknade kände jag mig iallafall piggare och på bättre humör, så det var skönt. Har tagit en promenad, hämtat paket och suttit ute i eftermiddagssolen. Hur kan man inte bli på bättre humör när det är så här vacker omgivning.. titta bara så fint det blommar. Som i en film!

Nu ligger jag i soffan och kollar på Mean Girls, det är något lugnande och en liten trygghet att kolla på gamla chick flick filmer :-) Tänkte ringa F snart och sen gå och lägga mig tror jag, börjar bli lite trött nu. Imorgon ska jag iallafall äntligen hänga med två vänner, det ska bli skönt att få tänka på annat <3 Godnatt på er!

Gillar

Kommentarer

Toril
Toril,
Du är långt ifrån ensam om att känna så. Vi alla har dessa dagar ❤️
nouw.com/toril
Johannagrahn
Johannagrahn,
Jaa, jag älskar också att kolla gamla filmer, så mysigt 😍
nouw.com/johannagrahn
Karin
,
Jag brukar vanligtvis vara lite dålig på att kommentera blogga även om jag flitigt läser. Men dina ord träffade mig, för jag känner igen känslan så väl. Som du skriver har alla sådana dagar men inte visar det, så jag ville bara slänga in en liten kommentar och skriva att jag känner som du vissa stunder.. och visst är väl det okej 💗 Ha en fortsatt fin sommar! Jag tycker din blogg är väldigt härlig att läsa! Kram!