Onsdag 27/4

Mycket har hänt här hemma sen vi pratade sist! Bland annat så har köket äntligen blivit färdigt och det känns otroligt verkligen. Här har ni lite snabba bilder på det! Ni som följt med här sen vi köpte lägenheten i höstas vet att jag haft en otrolig beslutsångest ang valen i lägenheten, och inte allra minst när det kommit till köket. Därför känns det så jäääkla skönt och fint att det blev bättre än vi båda ens vågat hoppats på. Det gjorde vi bra!

Helgen blev festlig! I fredags var Bianca över hos mig på middag och vin, och sen tog vi en sväng in till stan för lite fler drinkar. Var lagom trött på lördagen men Sofia fyllde 27 och hade styrt ett härligt dagskalas på deras takterass i solen. Vi körde massa musiklekar, spelade beerpong och hade det riktigt härligt. Så kul dag!

Invigde mitt nya ljusa set och kände mig så himla fin i det. Jag har liiite svårt för att känna mig bekväm i stelare kostym-set men det här är lite mjukare och mer följsamt i tyget och så himla fint verkligen. Perfekt inför sommarens alla festligheter. Ni hittar byxorna HÄR och kavajen HÄR.

Det absolut bästa jag vet med våren och sommaren är dom ljusa kvällarna!! Lever fan för dom haha och nu är dom här! En dag förra veckan åkte jag och Frank iväg på kvällen, han spelade golf och jag tog en lång promenad i kvällssolen. Så härligt.

Idag är jag hemma hos min mamma en sväng och jobbar. Hon har opererat knät så jag hjälper henne lite extra med promenaderna med Nelson. Men det är bara mysigt när det är så här fint väder. Vi ska precis gå ut på en runda och sen vid 17-tiden ska jag och Jossan in till stan för middag och sen ska hon med mig på ett event. Ska bli roligt! Kika in här strax för lite inredningstips <3

Gillar