Onsdagens lista!

Dagens humör: Känner mig faktiskt glad idag! Vaknade på rätt sida av att solen lyste in och det var ljust för en gångs skull haha.. (och av att mina grannar höll på och stökade ovanför...., förstår inte hur man kan gå så mycket på hälarna och så hårt som dom gör haha, låter som att dom verkligen klampar runt).

Dagens mående: Jag mår bra! Känner mig utvilad och kroppen mår bra.

Dagens borde: Borde verkligen ta och städa ordentligt här hemma och boka tvättid. Gillar ju att tvätta men drar mig alltid för att göra det tills det verkligen svämmar över av tvätt hehe..

Dagens frisyr: Bara utsläppt och rakt efter att jag tvättade håret igår. Lufttorkar alltid och låter det bara vara.

Dagens smink: Inget smink än men tänkte lägga på lite snart för att känna mig lite fräschare.

Dagens planer: Jag ska faktiskt klippa mig! Det blir dock ingen kortare frisyr utan endast topparna haha.. Fick panik på att det kändes slitet så bokade den första klipptiden jag kunde hitta här på en salong vid mig. Ska bli så skönt!! Men som sagt blir det inget dramatiskt. Nu när mitt hår äntligen växt och blivit långt vill jag låta det vara lite naturligt och få fram min riktiga hårfärg istället.

Dagens materiella vill ha: Hade inte tackat nej till den HÄR väskan.. <3 (adlink)

Dagens fundering: Huuuur svårt det ska vara att få upp gardiner och andra grejer här i lägenheten. Önskar verkligen att jag var riktigt händig och kunde allt sånt där.

Dagens tråkigaste: Faktiskt inte hänt något tråkigt än idag så jag säger pass här. *peppar peppar*

Dagens längtan: Såklart efter F.. Tills han är hemma och vi får börja skapa en egen vardag här hemma, kanske köpa lägenhet tillsammans och bara få vara nära varandra utan rädslan av att någon ska lämna snart. Den stressen har varit så sjukt jobbig.

Dagens klädsel: Just nu bara mysbyxor och en stickad tröja. Har inte riktigt bestämt vad jag ska ha resten av dagen. Men hoppas ni får en fin onsdag, kram på er <3

Gillar

Kommentarer

agnesvera
agnesvera,

Åh så fin du är <3

nouw.com/agnesvera
Johannagrahn
Johannagrahn,

Så fin du är <3

nouw.com/johannagrahn