Önskelista

Inlägget innehåller reklamlänkar

HÄRHÄRHÄR

Jag får verkligen inte nog av sneakers. Och jag vill typ ha ännu fler nu inför hösten, trots att det blir kallare haha. Men är verkligen svag för typ en kappa/teddyjacka, jeans och sneakers. SÅ snyggt. Dessa ovan tycker jag var väldigt fina, och lite annorlunda. Mina favoriter är nog dom till höger. Väldigt snyggt med en blandning av grått, beige, vitt, mocka och skinn.  

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR

Just nu är jag inne på att verkligen spara så mycket pengar jag kan till en lägenhet, så en dyr väska är väl typ det sista jag borde köpa. Men man får väl drömma lite på en önskelista? :-) Tycker att alla ovan är väldigt snygga, liksom klassiska med en tvist. Jag har ju en svart Gucci, så vet inte om nästa köp kommer bli i en annan färg? Skulle vilja ha en beige väska typ. Jaja, dessa ovan är även nedsatta i priset! 

Gult - HÄR / Blixt - HÄR / Ormskinnsmönstrat - HÄR

Men, är det något dyrt köp inom närmsta tiden så är det fan en ny telefon. Jag har fortfarande en Iphone 6S haha, och den börjar verkligen sjunga på sista versen. Iallafall mitt batteri..! Varför blir det så!? Jag kan liksom ha 100%, och 1-2 timmar senare så tar det slut trots att jag inte använder den överdrivet mycket. Nä, nu har ju nya Iphone släppts dessutom.. Så måste tänka över lite hur jag ska göra. Men just nu lutar det åt Iphone 8. Hade gärna haft något av dessa skal till <3

Vattenkanna - HÄR / Beigt ljus - HÄR / Svart ljus - HÄR / Ljusstake - HÄR

Något jag också dras mer till nu när det börjar bli höst är inredning!! Vill bara köpa massa nya ljusstakar, ljus i olika färger, kuddar, plädar osv osv. Något jag verkligen fastnat för på senaste tiden är ljus i olika färger, dom behöver liksom inte alltid vara vita. Dessa i beigt och svart är så fina och blir så mysiga när man tänder dom. 

Vita - HÄR / Beiga - HÄR / Blå - HÄR

Okej, om det är något jag inte önskar mig utan snarare behöver så är det några nya mysbyxor. Jag använder alltid dessa och köper alltid dom, men dom håller sig inte snygga skitlänge men det är dom enda som är långa och snygga. Dom här ovan ser så fina ut tycker jag, och verkar vara i bra kvalité. Och modellen - älskar raka mysbyxor utan mudd haha.


Set 1 - HÄR / Set 2 - HÄR / Set 3 - HÄR

Jag tog ju ett nytt hål i örat för typ 3 veckor sen nu, och jag vill ju egentligen ha typ minst 2-3 till på samma öra. Tycker att det är så snyggt! Dom små örhängena i mitten hade passat perfekt då, men sen är det ju så snyggt med ringar också. Älskar såna här enkla men bohemiska smycken. Så fiiiint! Skillnaden på dom två med ringar, är att setet till vänster är större i modellen än dom till höger. Och btw, setet i mitten kostar inte mer än 29:-! Kap! 


Gillar

Kommentarer