Outfit & Event

Inlägget innehåller reklamlänkar

Kavaj - H&M (liknande HÄR) / Topp - jättegammal / Jeans - HÄR / Skor - gamla från Axel Arigato (liknande HÄR

Så här såg jag ut igår! Älskar den här kavajen jag köpte för någon vecka sen. Perfekt när man vill vara lite uppklädd, men inte ha någon jacka på sig. Tycker att den går att matcha på många olika sätt, men detta var väl i det enklaste laget. Vilket jag gillar :-) 

Och såhär såg det ut på eventet jag var på igår. Det var Oriflame som bjöd in till deras fina butik på Grev Turegatan mitt i Stockholm. Där fick man göra en hudanalys (alltså jag vågade fan inte efter den här sommaren med massa sol, jag har gjort det innan, men tycker att det är lite läskigt att se huden sådär även om det är viktigt), äta tacos, hänga och lyssna på liveband. Väldigt trevligt! Jag var dock inte där så länge då jag började må lite dåligt och kände mig lite sjukis, så då mötte jag upp F och åkte hem och gjorde korvstrogarnoff <3 Haha, skrattade också högt åt att F berättade att han tydligen jobbat på Oriflame när han var yngre. Men på nattjobb med att sätta på korkar/lock på deras produkter haha..! Världen är liten. 

Idag känner jag mig äntligen helt återställd typ, så himla skönt. Så jag ska passa på att blogga, och sen hänga lite med Bianca nu på förmiddagen ett tag. Hade gärna tagit mig ut på en lång promenad eller något också, det är så härligt väder och jag börjar krypa på väggarna nu efter 3 dagar i sängen/soffan. Hoppas ni får en bra dag så hörs vi lite senare! 


Gillar

Kommentarer