Outfit-inspo till våren

Inlägget innehåller reklamlänkar

Idag är det 1a mars och trots att det är snökaos ute så vill jag peppa igång den här månaden med lite inspiration till våroutfits! Det är ju sååå nära nu :-) Satt och klippte ihop dom här outfitsen och fick sån inspo själv och vill typ köpa allt nytt, livsfarligt haha. Men när jag väl hade börjat göra 3 collage kunde jag liksom inte sluta :-) Nu längtar jag SÅ efter att få använda skinnjackan och ljusa jeans till sneakers. Hoppas ni gillar det <3

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR

Dör för den här outfiten, det är nog min favorit av alla! Vill bara kopiera den helt. Tröjan med nitarna är så snygg att jag inte vet vart jag ska ta vägen haha, måste ha den. Varför är det så galet snyggt med ljusa jeans och en simpel skinnjacka? Skorna är också så coola tycker jag. 

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR

Verkligen en klassisk outfit som också funkar när som helst, ifall man ska till jobbet, gå på stan eller så. Behöver ett par Levi's 501 i mitt liv tror jag <3 Och för alla er som gillade min DAY kappa i ljusbeige/rosa, denna är typ exakt likadan fast mörkare. 

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR

Den här outfiten mår man ju bara bra av att kolla på haha.. Den blir liksom vårig av att bara tilsätta ett bar ljusa jeans ist för ett par svarta. Svårare än så är det inte :-) Perfekt för en middag eller om man vill känna sig lite mer uppklädd någon dag! 

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR

Den här är SÅ cool tycker jag. Den gula kappan gör ju verkligen sitt och livar upp vilken vårdag som helst. Den hade även varit så snygg till svarta skinnbyxor. Aqua Limone tröjan har jag i grått men hade gärna velat ha den i vitt också, så fräsch. 

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR

Okej, detta kanske är min favorit trots allt haha. Älskar såna här rutiga kavajer/kappor, det gör sig väldigt fint till ledigare byxor och en tshirt samtidigt som man enkelt kan klä upp det med skinnbyxor, ett svart linne och klackar. Och väskan är så himla cool, dom fanns överallt i Köpenhamn och sitter liksom lite högre upp på magen! Väldigt fint :-) 


Gillar

Kommentarer