Outfits for winter

Inlägget innehåller reklamlänkar

Någon mer än jag som tappat all inspiration när det kommer till att klä på sig på mornarna? Jag vet inte vad det är, men det slutar alltid med att jag ser likadan ut exakt varje dag haha, inte supermotiverande. Men här nedan har jag satt ihop 4 outfits jag själv gärna hade satt på mig. Både vardags och festplagg! 

Kappa - HÄR / Mössa - HÄR / Polotröja - HÄR / Skinnbyxor - HÄR / Sneakers - HÄR

En helt perfekt vardagsoutfit för jobbet eller en dag på stan! Älskar att mixa typ en finare kappa, med lite sportigare skor och skinnbyxor. Blir sjukt snyggt. Dessa skor är så snygga tycker jag!!! Och skinnbyxorna ser så perfekta ut, och kostar endast 399:-. Kap! Det är verkligen ett måste i garderoben enligt mig. 

Jeans - HÄR / Kavaj - HÄR / Magväska - HÄR / Topp - HÄR / Stövletter - HÄR

En maaagisk festoutfit nu under vinterhalvåret och även perfekt till typ julfester och julafton. Börjat tycka att det är snyggt med såna här magväskor utanpå typ en större jacka eller kavaj för att markera midjan lite :-) Ha sneakers och en kappa till om du vill göra outfiten lite mer vardaglig <3

Jacka - HÄR / Väska - HÄR / Byxor - HÄR / Sneakers - HÄR / Mössa - HÄR / Tröja - HÄR

Också en perfekt vardagsoutfit för oss som inte är så färgglada av oss hehe :-) Jag har den gråa stickade tröjan och måste faktiskt säga att det är ett av höstens bättre köp. Den är så sjukt snygg och varm. Älskar dom längre vidare ärmarna. Får ju panik av muddar eller om tröjärmar är för korta haha.. 

Beige kappa - HÄR / Skinnbyxor - HÄR / Sneakers - HÄR / Stickad tröja - HÄR / Väska - HÄR

Den här outfiten är ju såååå sjukt snygg tycker jag. Älskar att mixa jordnära färger så som grönt och beigt. Blir liksom lite roligare än bara svart och vitt som många andra går i. Har verkligen börjat gilla tröjor som denna ovan med lite krage och en dragkedja. Det livar upp en vanlig tröja lite :-) 


Gillar

Kommentarer