På min önskelista

Inlägget innehåller reklamlänkar

Skor - HÄR / Topp - HÄR / Klänning - HÄR

Vitt har gått och blivit min nya favoritfärg alltså. Finns det något fräschare nu på sommaren när man är brun? Älskar det. Sen har jag ju blivit helt hooked på såna här knappar på plagg. Köpte liksom senast idag en playsuit med knappar haha.. Tycker verkligen att toppen här ovan är så söt! Både toppen och klänningen är nedsatta med 25%! Och sen hade jag gärna velat ha ett par snygga cleana träningsskor. Dels för att det är sjukt snyggt till bara typ en klänning och alla möjliga outfits, men även för att jag verkligen skulle vilja komma igång med att röra lite på mig. Dessa ovan från Adidas är så fina. 

Vas - HÄR 

Men alltså kan det här vara den finaste vasen jag sett? SÅ himla vacker alltså. Och så fint att bara ha en liten gles bukett i den. Gärna någon man plockat själv ute med vilda blommor. 

BH - HÄR / Trosor - HÄR / Kimono - HÄR

Har stått i butiken och fingrat på det här underklädessetet så himla många gånger, haha. Tycker det är så fint att det är i liksom sidenmaterial. Väldigt enkla och stilrena <3 Och sen, hur fin är inte kimonon? Nu på sommaren tycker jag det är lite varmt att gå runt med en tjock frottémorgonrock efter duschen. Så denna hade varit perfekt :-) Tror även att den hade varit sååå snyggt till stranden med en bikini under och sandaler! 

Sneakers - HÄR / Klackar - HÄR

Hade någon frågat mig om dom vänstra skorna för ett par månader sen hade jag bara känt "neeej" haha, men nu älskar jag dom. Tycker att dom är sjukt coola. F har ett par liknande i beigt som jag gillar. Men den här mintfärgen var såååå fin :-) Tänk till blåa ljusa jeans eller en söt klänning. Så coola! Även helt kär i dom svara klackarna. Behöver dom i min garderob snarast! 


Svart överdel - HÄR / Svart underdel - HÄR / Vit överdel - HÄR / Vit underdel - HÄR

Förutom knappar, så har jag gått och fått en dille på randigt. Det är verkligen somrigt och fint! Dessa bikinis gillar jag verkligen, framförallt modellen. Men kan typ inte bestämma mig vilken färg jag gillar bäst, haha.. Men det lutar nog åt den svarta. Väldigt billig dessutom, så den ska jag nog gå och spana in i butik! 


Gillar

Kommentarer