På min önskelista

Inlägget innehåller reklamlänkar

Örhängen - HÄR / Halsband - HÄR

Har ju pratat om mitt armband i samma serie några gånger, men är helt såld på halsbandet och örhängena också! Älskar det. Så fint men ändå diskret. Hade så gärna velat ha örhängena till vänster (lite fler "ringar") så ska försöka hitta dom, men dom med 3 var också så fina.

HÄR / HÄR / HÄR 

Är helt kär i såna här påslakan med svart rand runt om. Vet inte varför haha, men det ser liksom lyxigt och stilrent ut, eller hur? Det till vänster är ju egentligen kanske snyggast, men det är lite dyrare än dom andra 2. Dom till höger är dessutom på 30% rabatt just nu och ni får dom till ett superbra pris! Vitt är ju alltid fräscht, men hur fint var inte det rosa/beiga? 

Topp - HÄR / Underdel - HÄR

Bikinis med såna här höga trosor har ju blivit superinne. Jag älskar den här mörkgröna och tror den hade varit helt magisk i sommar till en bränna! Så snyggt att banden på toppen är avtagbara. 

HÄRHÄRHÄR

Lite needs i skönhetsväg! Behöver verkligen en ny ögonbrynspenna och min all-time favoritparfym har precis tagit slut, så det hade också varit nice. Dock är parfymer så sjukt dyra, finns det något tråkigare att lägga pengar på än parfym och smink haha? Sen har ni ju hört mitt tjat om håret 100 ggr innan, så ska bespara er på det. Men ett gäng brukar med SugarBearHair hade gärna suttit bra nu till sommaren! 

Skål - HÄR / Kopp - HÄR / Assiett - HÄR / Djup tallrik - HÄR

Men alltså hur fantastiskt fint är inte det här porslinet? Det kommer från Broste Copenhagen som har så himla mycket fint till ändå helt okej priser. Älskar den här sand-färgade färgen och att dom liksom ser lite rustika ut. 

Tröja - HÄR / Jacka - HÄR

Jag har en grå Acqua Limone tröja sen innan som jag använder lite för ofta, dom är så himla sköna och snygga verkligen. Gillar den här i vitt som är så fräsch! Hade gjort sin fin till sommarens svala kvällar :-) Tog ner min gröna jacka från vinden här om dagen, och slogs av att den tyvärr börjar bli rätt sliten och urtvättad. Har ju dock haft den sen 1an i gymnasiet haha, så kanske inte så konstigt. Den här ovan tycker jag var sjukt snygg, så ska nog åka och testa den någon dag. Kostar inte mer än 400-500 kr! 


Gillar

Kommentarer