Palma genom min telefon

Vår balkong var verkligen typ det drömmigaste med vår resa haha. Förstår ni att vakna med den här utsikten varje dag? Så himla harmoniskt att öppna balkongdörren och bara höra vågorna utanför. Vi bodde på Be live only adults la cala, och var väldigt nöjda. Själva hotellet var kanske inte tipp topp, och tyvärr var frukosten lite sådär - men vårt rum var superfint och den stora balkongen med den här utsikten vägde upp det. Det kändes skönt att inte bo mitt i stan! <3

Tyvärr hade vi lite dåligt väder två av dagarna. Ser ni hur mörka molnen på himlen var? Haha, så sjukt. Ibland kunde solen vara framme och man låg och sola samtidigt som det började ösregna.Väldigt konstigt haha.. En dag var vi liksom på stranden 3 gånger på en dag, för att ena sekunden var det strålande sol och sen andra sekunden började det spöregna haha.

Men vi deppade inte över det :-) Det finns ju väldigt mycket att se och göra i Palma, så en dag när vädret var lite sämre så åkte vi in mot stan och kikade runt i butiker och på katedralen. Blev även en och annan gelato! Shoppade faktiskt inte alls mycket i Palma förutom typ ett par shorts och ett par örhängen. Dels så kändes det som att vi inte hade "tid" haha, och sen så hittade jag faktiskt inte speciellt mycket roligt. 

Självklart var vi tvungna att gå till Cuba bar en kväll och ta en drink på deras rooftop som är superfin! Det ligger ju i Santa Catalina, så vi passade på att gå dit när vi ändå skulle till La Perla som ligger 2 minuter bort. Någon av er kommenterade och frågade ifall vi hade bokat bord där, och nej det hade vi faktiskt inte. Vi var där vid 20 ungefär och det var mycket folk. Så vi tänkte bara stå och dricka vår drink lite snabbt innan vi hade bordet på La Perla, men det blev tydligen lite lediga bord mellan "reservationerna" och avhopp så vi var några stycken som inte hade bokat, men ändå fick bord :-) Men tips är väl nog att boka, speciellt om ni är fler än 2. 

En av dagarna var vi ju på Puro! :-) Lyx lyx lyx haha. Det var en väldigt lugn och skön dag verkligen och jag är glad att vi gick dit. Vi var på den som ligger närmare flygplatsen och har pool för er som undrar. Lyx och flärd i all ära, men efter en heldag där så längtade vi bara efter att ligga på stranden, köpa med lite egen picknick och ha det mysigt. Det är blandningen och kontrasterna som är de bästa! 

Så då blev det en heldag på vårt favoritställe Cala Comtesa som jag har skrivit mycket om nu. Där låg vi hela dagarna och solade, snorklade, spelade yatzy, lyssnade på poddar tillsammans och hade det så himla skönt. Kommer sakna det! Nästa solsemester lär dröja. Efter en jobbig resedag känner jag alltid "näää nu orkar jag inte resa/flyga mer" haha, men det glömmer man ju snabbt bort. Kanske någonstans i början på nästa år? 

Sista kvällen! Jag kikade runt massa på Zara medans F satt utanför och åt glass hehe.. Den butiken är gigantisk och så himla fin, men jag vet inte. Alltid när jag verkligen vill shoppa så hittar jag ingenting. Lite tråkigt, men vi sket i shoppingen och gick till rooftopen på Nakar Hotel istället. Vill ni gå till någon rooftop så rekommenderar jag den här framför Cuba alla dagar i veckan. Mycket mer chill och utsikten slog Cubas med hästlängder! Och hur fint med en infinitypool också? :-) 

Gillar

Kommentarer