Plagg för jul och nyår

Inlägget innehåller reklamlänkar

Fick en fråga igår om jag inte kan tipsa om kläder till jul och nyår och självklart kan jag göra det! Det börjar ju faktiskt dra ihop sig och när det kommer till nyårsoutfit tycker jag att man kan vara ute i god tid om man ändå har planer :-) Dom finaste plaggen brukar gå åt rätt fort så om ni inte har is i magen fram tills mellandagsrean hade jag börjat kika lite nu. Här nedan har jag iallafall delat upp juloutfits och nyårsoutfits så hoppas det finns något till alla! 

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR / 9. HÄR

Här är lite julinspirerade plagg! Jag tycker nämligen själv att julafton är riktigt svårt att klä sig till. Man vill gärna vara fin och lite piffig men ändå bekväm då man äter och myser typ hela dagen :-) Tycker det är väldigt fint med en lite längre klänning och typ strumpbyxor. Omlott är ju både bekvämt och snyggt! Allt som inte sitter tight haha. Den svarta klänningen längst ner är även stickad i materialet vilket ser så mysigt ut samtidigt som den är väldigt snygg. Med koden PARTY får ni just nu 25% rabatt på partyplagg hos NA-KD! <3


1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR / 9. HÄR

Nyår är ju faktiskt en av dom få dagarna under året man kan klä upp sig till tänderna, och det är ju faktiskt väldigt roligt :-) Jag tycker att klänningarna här ovan är SÅ himla fina. Såg att Wilma Holmqvist hade köpt nr 7 till nyår och den var sjukt fin på henne! En fin detalj att addera om man har en enklare klänning är ju ett sånt här festligt diadem. Älskar det! 

Gillar

Kommentarer