Planer för resten av sommaren

Trots att juli börjar lida mot sitt slut så betyder det ju inte att sommaren är över. Jag har faktiskt sett fram emot augusti och sensommaren då jag har en hel del roliga planer framför mig! :-) För ovanlighetens skull så har juli fått vara en lugn månad denna sommar! Brukar annars vara då jag hittar på saker eller åker utomlands. Men denna sommar blev det juni och augusti! Hur som helst, här kommer lite planer för sommarens sista tid: 

5/8 - Dags för pride! För första gången ska jag gå med i pride-tåget med ett stort gäng vänner för att fira och stötta alla oavsätt läggning och könsidentitet. Ska bli riktigt roligt! Någon av er som har tips på outfits eller har gått med i paraden något tidigare år?

12/8 - Kräftskiva såklart!!!! Ett måste i slutet av sommaren. Vi är ett stort gäng tjejer som ska åka ut till Malins landställe på Muskö, ska bli sjukt kul verkligen. Kräftskivor har ju en tendens att bli rätt spårade haha..

13-21/8 - Jag och Bianca drar till Palma! Fan vad jag längtat alltså, tror vi bokade i slutet av maj och sen dess har det varit en nedräkning hela sommaren haha. Vi ska bara utforska Palma, shoppa, äta gott, sola och bada. Längtar ihjäl mig <3

Sen tänkte jag och Bianca att vi ska till Köpenhamn ett dygn innan augusti är slut. Har varit där minst 5 gånger senaste året men fan vad jag älskar den staden haha! Här börjar även alla event dra igång igen vilket ska bli roligt. Och förhoppningsvis blir det 5-7 dagar utomlands med F i september! Kan inte tänka mig något bättre sätt att avsluta sommaren på <3


Gillar

Kommentarer