Pressdag torsdag

Idag var det sista pressdagen för denna säsong men vi har haft fullt upp hela dagen. Tyvärr var jag lite dålig på att fota så fick inte till så många bra bilder, men men! Jag och Bianca möttes upp vid 11 tiden för att gå till Presskontakterna där vi kikade runt en snabbis. 

Hittade dessa söta skorna, dom kommer från Dinsko och släpps i vår! 

Det här märket blev vi båda helt kära i. Scampi heter märket och hade så galet fina badkläder i underbara mönster. Blev helt kär i alla modeller och färger.. Måste spana in det till sommaren!!

När vi kände oss klara så tog vi en promenad bort till Sophie by Sophie för att kolla på lite smycken. Älskar deras simpla smycken som man kan ha till allt, så fint verkligen.

Hur fina är inte "cuffsen" men bollarna? Så snygga armband! 

Många stopp idag haha.. Men självklart var vi tvugna att gå förbi Vass som brukar slå på stort. Den här gången hade dom lite labb-tema då alla som jobbade där gick runt i vita rockar. Vid baren fick man blanda sina egna drinkar, hur rolig grej? Haha, dom är så påhittiga men det är ju sånt som är kul :-) Förutom att dricka drinkar så kikade vi självklart på alla smink och skönhetsnyheter också <3

Sist men inte minst stannade vi en sväng hos Hanna Liska PR vid kungsgatan. Där fick vi välja ut ett par supersnygga boots och plocka lite smink. Så lyxigt! Man blir verkligen bortskämd med både goodiebags och inspiration under dessa dagar! Det blev en lång dag i stan så nu känner jag mig helt slut på energi men tänkte ändå åka till F för att hänga med honom ikväll. Alltid lika mysigt <3


Gillar

Kommentarer