Projekt sovrum

Inlägget innehåller reklamlänkar

Nu är det mycket inredning här men vi lever ju i ett flyttkaos och det enda jag gör är att drömma framåt till ett slutresultat. En målbild liksom! Sovrummet är ju det som förmodligen fortast kommer bli klart då vi inte har någon direkt renovering här att göra förutom att måla, slipa golvet (i alla rum) och sen få upp garderober. Tror verkligen att lite färg och ett ljusare golv kommer göra sjukt stor skillnad i hela lägenheten. Och eftersom vi ska riva en vägg mellan köket och vardagsrummet så låter vi dom rummen just nu vara lite kaosiga då vi spenderar mer tid i sovrummet. Älskar verkligen vårt stora sovrum och har höga förhoppningar på det haha, kan liksom se allt framför mig <3 Vill verkligen ha ett sovrum som är mer än just bara ett ställe där man sover. Jag vill få in ett skrivbord, kanske en fåtölj eller bänk, varma mysiga färger och mattor. Man ska liksom vilja hänga där!

Sängkappa / Knopplist / Pläd / Sänggavel / Skrivbordslampa / Ullmatta / Stol / Kruka / Ljusstake / Morgonrock / Påslakanset / Gardiner / Bänk / Garderober - IKEA

Förra veckan köpte vi pax garderoberna till sovrummet. Dom har ju varit slutsålda helt sjukt länge på IKEA så vi var riktigt snabba när vi fick veta att dom kommit in i lager. Det är typ dom ovan fast lite större, och en annat inredninssystem inuti. Vi har redan en garderob i sovrummet, men är det något vi vill satsa på så är det mycket förvaring, det tror jag man aldrig ångrar. Speciellt inte om man har lika mycket grejer och kläder som vi haha..

Trots att vi har en heeel del kvar att göra i alla rum, och egentligen inte ens borde fokusera på inredningsdetaljer just nu så kliar det i mina fingrar. Vill bara beställa massa fint och få klart haha :-) Absolut jätteotålig. Men här ovan ser ni lite sovrums-inspo och sånt jag gärna hade klickat hem. Mattan är jag så himla sugen på, den är så galet fin!!! Nästa steg är iallafall att börja måla här inne, kommer såklart visa er lite under tiden och före/efter bilder.

Gillar