Random bilder från min mobil

Inlägget innehåller en reklamlänk

Den här veckan är det riktigt kallt, men också väldigt soligt - så härligt! Igår sågs jag och Bianca efter att jag kom hem efter ett möte och gick en lång promenad mesans solen fortfarande var uppe. Vi köpte varm choklad och strosade runt i ett nytt område Mickan visade mig förra veckan, så himla mysigt och fint. 

Idag gick jag och slöstrosade lite i butiker på förmiddagen, och lyckades självklart shoppa lite smått. Detta är verkligen något jag ska försöka bli bättre på under det här året, sluta slentrian-shoppa för att jag är typ är uttråkad. Hur som helst, den här blusen var väldigt vårig och fin men ändå är jag lite osäker. Älskar materialet och dragkedjan, men färgen är mer ljusgrön i verkligheten. Kommer iallafall från Carin Wester, hittade den på Åhléns 50% rea. 

Köpte även det HÄR nagellacket som jag fastnade för. Lite beige/rosa/brun färg som blir fin till alla årstider. 

Och här står jag nu!! Eller åtminstone när jag tog bilden haha.. Nyduschad i ett stökigt baddrum. Tänkte sätta igång och värma på lite taco-rester som vi åt igår och vänta in F från jobbet. Han kommer dock inte förrän om typ 2 timmar och min mage börjar kurra... Men så tråkigt att äta ensam. Jaja, det blir en lugn hemmakväll. Kram på er fina ni<3

Gillar

Kommentarer