Random bilder från senaste dagarna

Inlägget innehåller reklamlänkar

Hej på er! Hur mår ni? Jag mår bra, men har känt mig lite hängig senaste dagarna. Typ haft ont i huvudet och varit väldigt trött, men tror faktiskt det är vädret som varit så fram och tillbaka nu senaste dagarna. Idag är jag dock piggare! Tog en liten paus igår från bloggandet, men hade en väldigt lugn dag. Titta förresten på min lilla tomatplanta!! Två små tomater har kommit. Fick en liten planta som inflyttningspresent av min bror och hans tjej, och tomaterna blev röda till min födelsedag i tisdags. Väldigt passande och fint, eller hur?

Igår visade sig solen äntligen och jag drog på mig den här fina fina klänningen jag fick av min pappa i födelsedagspresent. Tycker att den är så söt. Den kommer från Zara för er som undrar! Hade även en bit tårta kvar som fick bli min frukost haha :-)

Sen har jag hängt lite hemma hos mamma också, det har varit perfekt att ligga ute på altanen och sola medan solen varit framme för att sen kunna gå in direkt när molnen kommer.. Igår åkte vi även en sväng till Länna och handlade lite grejer till lägenheten, bla en rullgardin och en spegel som vi satte upp på kvällen. Blev så jäkla nöjd alltså, hallen är ju inte helt klar, men på god väg! Och det kändes så mycket luftigare och större med den här spegeln som jag fyndade HÄR för ynka 299:- på rean. 80cm och sådär fint tunn så den inte tar någon plats alls!

Idag är det iallafall fredag och det är faktiskt nästan så att jag börjat blanda ihop dagarna nu, varje dag känns typ som fredag :-) Men då har man väl lyckats komma in i semester-mode! Har inga planer alls för dagen utan blir nog kvar hos mamma till middagen. Hoppas allt är bra med er och att ni får en fin helg, kram <3

Gillar

Kommentarer

Denices
Denices,