Random tankar

- Jag har aldrig varit ett speciellt träningsfreak. Jag har typ liksom inte riktigt hittat en träningsform jag fastnat för och sen är jag jävligt dålig och lat när det kommer till att komma till skott och ta tag i saker. Jag vill verkligen bli bättre på det för att jag saknar att typ ta ut mig lite och känna tröttheten i kroppen. Måste hylla Andrea som skrivit mycket om träning på senaste tiden på ett sätt som gjort att jag blivit sååå taggad på att träna istället för att backa ifrån det. Och tänk att hon dragit ihop ett helt bootcamp för massa tjejer? Så jävla modigt och grymt jobbat. Träning är ett sånt svårt ämne att skriva om men tycker verkligen att hon lyckas på ett bra sätt. Det här året är verkligen all about testa nya grejer för mig för att släppa min trygghetszon så hade blivit så stolt över mig om jag tog tag i träningen. Vet hur bra jag hade mått av det och längtar efter känslan av att känna mig stark liksom :-)

- Jag har verkligen podd-perioder när jag lyssnar. Det brukar vara på typ semestern men nu har jag faktiskt lyssnat rätt mycket senaste veckorna och jag har fått upp ögonen för två nya roddar vilket är roligt. Den ena är Rebecca Stella & Vanessa's "Nu börjar livet!". Jag har typ aldrig lyssnat på den innan då jag med fördomar tänkte att den inte skulle passa mig, men jag måste säga att det är en riktigt feel-good podd som jag skrattar så jag gråter av. Och det är faktiskt så jävla skönt ibland, att bara lyssna på andras liv och stänga av sitt eget. Den andra är "Två systrar en podd" av Alexandra Bring och Victoria Törnegren. Den är så jävla mysig samtidigt som den är så rolig och lätt att relatera till. Hälften gör typ deras norrländska dialekt haha, finaste i Sverige. Dom pratar om allt i livet, deras barn osv osv. Nä, mår verkligen bra av denna. Fått rätt mycket ångest av olika poddar och sociala medier på senaste, men denna känns äkta rakt igenom. Blir typ sugen på deras barn och familjeliv haha <3

- Igår fick Frank sitt amerikanska visum klart och han har även bokat sin resa dit! Kan typ inte ta in hur fort den senaste månaden gått, och vill inte ens tänka på hur fort dom resterande två veckorna kommer gå. Han åker den 1 mars </3 Men han är bara borta 10 dagar först innan han kommer hem igen för några dagars jobb hemma. Sen åker jag nog i slutet av mars eller början på April. Herregud, blir helt pirrig av det. Speciellt nu när vi har en lägenhet klar på Manhattan som är amaziiiing. Dock är den snordyr så vi får hosta upp pengar och leva på havregrynsgröt några månader tror jag haha.. Men det får det fan vara värt för the big apple!! Så tacksam över vilka vändningar livet tar ibland, trodde liksom aldrig detta skulle ske. Så sjukt nervös och taggad nu, men vi får hoppas att vi/jag trivs bra.  

- Här om dagen kom Frank hem när jag hade ricinolja i håret. Jag berättade kort vad det var men han kunde inte riktigt släppa det så fort utan undrade vad fan det var jag hade i håret haha. Till slut fick jag förklara att det egentligen är typ en laxerande olja, vilket är rätt sjukt. Men det har ju blivit en grej att håret ska växa dubbelt så fort om man använder det i hårbotten. Tror ni han köpte det? Nä, han skrattade bara och tyckte att det lät lite sjukt haha.. Kanske det är, men jag går ju på allt sånt hehe. Tvingade iallafall han fota mitt hår bakifrån som en "före" bild för att sen ta en ny om 1-2 månader. Skulle ni vilja att jag uppdaterade er om det då med före/efterbilder? Här är bilden vi tog igår! Tänker att jag får stå på typ samma ställe med samma tröja och jämföra med linjerna på kakelplattorna?

Gillar

Kommentarer