Random tankar

Två bilder från i morse. Tog en ordentligt sovmorgon för första gången på länge och bara lät mig sova tills jag vaknade vid 10 för att jag mådde skit haha. Men titta så ljust och härligt det var i vår lägenhet. Finns väl inget bättre än att vakna till ljuset? 

- Jag fick verkligen en realitycheck här om dagen ang NY. Vi fick vår lägenhet uthyrd, och vi har med 80% säkerhet fått tag på en riktigt bra lägenhet där borta. Och på det så kommer F förmodligen åka en månad tidigare än tänkt också, alltså i början av mars istället för i slutet av månaden. Det är så.snart. Dock betyder det att jag förmodligen också åker dit tidigare! Det känns så galet, men så bra trots att jag är livrädd. Jag har lite svårt för förändringar och vill gärna att allt ska vara som det alltid är och varit, men det här är nog bra för mig. Nu får vi liksom ta och börja packa här hemma!

- Usch jag är typ rädd att jag fått bihåleinflammation eller influensa. Får bara mer och mer ont i halsen och känner mig helt tung i huvudet. Sen gör det liksom typ ont i ansiktet på kinderna och tinningarna. Blää :-( Ska försöka vila hela dagen idag och bara ta det lugnt, och hoppas på att det blir lite bättre till helgen. 

- På tal om flytten så har både jag F sagt att vi borde dra ihop en "avskedsfest" för våra vänner. Men nu när flytten blev framflyttad så blev det väldigt stressigt och isf borde vi bjuda in till det helst igår haha. Jag tycker att det vore sjukt kul med amerikanskt tema på festen och att alla får bidra (på något sätt, klä ut sig?) med något som påminner om USA/New York. Hur roligt? 

- Jag är så taggad på vår just nu! Våren är min favoritårstid av många anledningar. Äntligen drar lite events igång, alla blir gladare, det blir ljusare (har faktiskt märkt av detta redan) och jag älskar känslan av att ha hela våren och sommaren framför mig <3 Nu längtar jag till att sitta på en uteservering och dricka årets första glas rosé!!

- Det är fredag i morgon och hur fort har inte den här veckan gått?! Känns som att jag nyss skrev "min helg i bilder". Jag är iallafall solo hela helgen för att F åker på en weekend till England med sina killkompisar imorgon. Vet faktiskt inte riktigt vad jag vill hitta på, men ska förmodligen iallafall träffa några tjejkompisar på lördag och mysa <3 På tal om weekends så blev jag så sugen på att åka ett dygn till Köpenhamn innan vi drar till USA. 


Gillar

Kommentarer