Rastlös

Den här veckan har jag verkligen känt mig rastlös. Jag jobbar ju heltid med bloggen och i perioder kan det vara mycket samarbeten, event osv, men vissa veckor (som denna) så är det mest hemmajobb och jag känner typ att mina dagar inte får så mycket syfte då. Lyssnade på Andrea och Mathildas podd för någon vecka sen, och dom pratade just om det, att det är viktigt att ha rutiner ändå. Liksom att ställa klockan, ha lite fasta tider, klä på sig kläder (inte gå med morgonrock hela dagarna liksom haha) osv. Och det försöker jag verkligen ha. Men känner typ att jag behöver något mer som stärker mitt självförtroende och självkänsla lite. Förstår ni vad jag menar? Komma ut och röra på mig, eller liksom ha något eget vid sidan av bloggen så inte allt handlar om just bloggen och mitt liv. Såhär nedan har jag lite tankar: 

Körkort: Alltså är det något jag verkligen vill prioritera så är det fan körkort. Jag har ju egentligen all tid i världen att lägga ner på körkortet, så det har bara varit av lathet som jag inte satt igång med det. Men jag fastnar när jag liksom känner att det är en såååån lång väg att gå, så första steget tar typ emot. Men jag har faktiskt funderat på att kanske gå en intensivkurs. Är det någon av er som gjort det? Var det att rekommendera? Vart var ni isåfall? 

Träning:
 Också en grej som jag verkligen känner att jag måste ta tag i. Inte för att liksom gå ner i vikt eller ändra på min kropp. Men för att jag saknar att röra på mig lite. Samtidigt vill jag liksom inte rivstarta heller och gå all in för hårt, för då vet jag att jag bara kommer att tröttna lika fort. Men ska försöka gå ut och gå en timme om dagen i rask fart och även kolla upp och fixa gymkort. Vet dock bara inte vart? Alla säger Sats, vilket ska vara bra, men tänk för en osäker-brukar-inte-gymma/kan-inga-maskiner-tjej haha. Har ni några uppfattningar om Sats eller andra gym?

Skola: Som många av er vet så har jag ju inte gått klart hela gymnasiet. För några år sedan så pluggade jag heltid på komvux, men sen la jag ner det igen och tog en paus när jag satte igång med bloggen på heltid istället. Men jag har ju några kurser kvar, så funderar faktiskt på att ta upp det igen. Kanske inte 100%, men iallafall 50%. Dock är det typ matte, och det är därför jag dragit mig... Det var inte mitt favoritämne om man säger så haha. 


Gillar

Kommentarer