Saker jag är glad över och ser fram emot

+ Jag är så glad över vädret här i New York. Det känns så lyxigt att nästan fått en förlängd sommar haha.. Det är en sån här höst man vill ha! Nu har det varit ca 15-17 grader ute (typ även på natten) under hela oktober. Perfekt för att dra på sig stickade tröjor, men ändå så man vill vara ute och kan sitta på uteserveringar. I helgen ska det sjunka lite och bli typ 10 grader och sol, och kallare på nätterna. Hoppas på riktigt krispiga höstdagar :-)

+ Min mamma ska förhoppningsviiiiis komma hit nästa vecka och vara här i 4-5 dagar. Det vore så himla mysigt och jag tycker hon borde passa på så länge jag är här! Och framförallt nu när det är väldigt fint höstväder här. Såklart kan det skifta över en dag typ, men träden är så fina nu. Och jag längtar ju efter min familj som jag inte träffat på snart tre månader! 

+ Är så himla tacksam över mitt jobb just nu. Jag tycker att det är SÅ kul att sätta mig ner och jobba, och kan nästan typ längta efter det? Är så glad över att det är ett så pass flexibelt jobb så jag kan välja exakt vilket tempo jag vill köra och när jag ska jobba. Är inne i en period där jag känner mig sjukt inspirerad när det kommer till bloggen, vilket såklart underlättar massor :-)  

+ Alla mysiga program som går på tv nu! Och då kan jag inte ens se alla haha.. Fan vad jag saknar The Bachelor och Bonde söker fru. Får typ se ikapp det när jag är hemma igen. Men tittade på Bergs Drömkåk igår och har ni inte sett det, så gör det! Väldigt mysigt program. Vi har även börjat titta på Vår tid är nu, gillar den jättemycket än så länge och det är mysigt att se svenska serier! 

Gillar

Kommentarer