Saker jag är tacksam för idag

- Jag vaknade upp till sol, och på termometern står det 11 grader ute! Känns faktiskt väldigt lyxigt för att vara november, och såna dagar får man ta vara på. Behöver verkligen all d-vitamin jag kan få nu inför den mörka vintern. Även om jag längtar tills snö och vinterland så uppskattar jag verkligen såna här mildare höst-dagar. Det är mellantinget jag har svårt för haha..

- Jag och F har äntligen ett datum på när vi ses nästa gång. Oj vad behövligt det har varit och det känns som en stor tyngd har släppt från axlarna, känner mig mycket lättare och gladare! Och det är ju så mysigt att ha ett datum att tillsammans räkna ner till och längta efter <3

- Det är fredag och trots att jag inte har några planer alls för helgen känner jag mig glad och taggad på en mysig dag. Jag kan liksom gå och längta efter att ha en fredagskväll hemma själv haha.. Jag har ett avsnitt av Bergs Drömkåk och Wahlgrens Värld att titta på, tända lite ljus och köpa hem godis! Smågrejerna i vardagen ändå :-)

- Tacksam över att jag sover otroligt bra här i lägenheten. Så länge jag kan minnas har jag alltid tyckt att det varit jobbigt att gå och lägga mig, det har liksom varit lite ångest kring kvällar för jag aldrig velat sova. Jag har legat vaken minst 30-60 min innan jag kunnat somna. Och sovit oroligt. Nu somnar jag så fort jag släcker lampan och kan typ längta efter att gå och lägga mig. En sak jag tror kan ha hjälp är att jag inte längre dricker kaffe efter kl 17. Underskattat med ordentligt med sömn haha. Behöver verkligen mina 8 timmar.

- I och med nya restriktionerna här i Stockholm så är det ju många som måste förändra sin vardag och sitt levnadssätt. Tycker också att det känns mörkt, och tråkigt att vi inte kan leva på som vanligt. Vill bara att den här skiten ska ta slut snart.. Kan bara tänka mig också att det känns deppigt för många nu när vintern och mörkret kommer. Jag hoppas verkligen vi kan hålla ut i några veckor nu och förhoppningsvis fira en någorlunda "normal" jul. Känner mig extra tacksam över att jag hållit mig frisk än så länge och kan jobba på med mitt jobb som vanligt hemifrån, vet ju att många tyvärr inte har möjligheten till det. <3

Tycker verkligen vi ska bli bättre på att ta 5 minuter varje dag och tänka igenom vad man är tacksam över. Det behöver verkligen inte vara några stora grejer, utan kan vara det minsta lilla som gjort en lite glad bara. Hoppas ni får en fin fredag och helg hörrni, KRAM!

Gillar

Kommentarer