Saker jag ser fram emot

- I helgen ska jag och Jossan på en roadtrip till Västerås för ett dygn på ett av mina absoluta favorithotell - Steam Hotel! Jag fick det av henne och Frank i 25-årspresent, så jävla fint och oegoistiskt av dom att jag blir helt rörd <3 På lördag är det iallafall dags och jag ser såå fram emot en mysig och lugn tjejhelg med spa, god mat och fint väder. Vi tänkte även ta en sväng förbi Skultuna och fika och kolla lite där också.

- Vet ni? Frank kommer hem om drygt en vecka och ingen är lyckligare än jag. I så många månader har jag väntat på att få skriva den där meningen, äntligen närmar det sig. Blir helt tårögd bara jag tänker på det, och hur längesen det faktiskt var vi sågs. Det har varit ett så jävla tufft halvår och vi behöver få krama om varandra nu. Han fyller också år imorgon och även om det känns ledsamt att vi missat varandras födelsedagar senaste två åren så får vi iallafall fira tillsammans i efterskott. Längtar så jag blir helt pirrig haha, att få visa honom lägenheten, äntligen sova tillsammans, spendera all vaken tid med varann och BARA VARA <3 Underbart är kort men oj vad vi kommer njuta.

- Vi har faktiskt bokat in 4 dagar på Gotland och det gör mig glad! För mig är det nästan ett måste att åka dit några dagar under sommaren. Älskar allt med Gotland och det ska bli så mysigt med några lugna dagar bara vi två. Ser fram emot att strosa runt i Visby, äta goda middagar, hänga på stränder, Surflogiet och att bara upptäcka ön tillsammans. Nu får vi hoppas på bra väder bara, Frank har blivit bortskämd med 30 grader och stekande sol i NY hela somrarna haha..

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Så mycket fint och underbart att se fram emot. Låter underbart med hotell och resa. Så fint. Stor kram
nouw.com/missjohansson
Louise
,
Blev så glad för din skull när jag läste att Frank ska komma hem❤️ Min kille skulle pluggat utomlands hela våren men pga corona var han bara borta 6 v och det var verkligen tillräckligt länge så kan bara tänka mig hur underbart det kommer vara för er att äntligen ses❤️