Saker jag ser fram emot just nu

- Att gå på visningar och börja kolla seriöst efter en lägenhet! SÅ roligt, även om det också är väldigt svårt och jag måste också försöka vara realistisk haha.. Har insett att jag inte kan ha 10 höga krav, och ändå ha råd med det. Men ändå så himla roligt när det blev mera verkligt. Sen får vi ju se om jag hittar något det här året eller om jag väntar tills jag och F förmodligen köper en tillsammans nästa år.

- Åka till Mexiko! Såklart ligger det här så nära i tankarna just nu, det börjar verkligen dra ihop sig och det var länge sen jag var så taggad på sol och värme!! Att bara kunna gå ut utan att klä på sig en massa och slippa frysa. Men självklart längtar jag ju ännu mer efter F <3 Snart snart snart. 

- Våren närmar ju sig faktiskt också. Eller ja, det lär väl dröja några månader, men den är på g. Så fort jul och nyår är över så tycker jag att man börjar se ljuset i tunneln. Våren är min absoluta favoritårstid och jag känner mig oftast väldigt glad och mycket piggare. Tänk första kaffen på en uteservering? Att kunna ta av sig jackan i solen! Eller bara allt grönt som börjar slå ut. Vad jag längtar! 

- Innan det bär av till Mexiko så ska jag till Köpenhamn i 2 nätter! Jag åker tillsammans med Essie och Johanna som jobbar på Loréal. Vi har varit på några såna resor genom åren så jag blev glad att hon skulle med! Här nedan är en bild på oss tagen för 4 år sen, första gången jag var i Köpenhamn :-) Åkte ju också med Essie till Tromsö för ett år sen, och detta blir nog något liknande fast i stads-miljö. Har inte fått veta någonting utan allt är hemligt haha, men det ska bli roligt!! Åker 22-24 januari och dagen efter åker jag till Mexiko så det blir bara hem och sen vända tillbaka till Arlanda.

Gillar

Kommentarer