Saker jag ska kolla efter på Black Friday

Inlägget innehåller reklamlänkar

Nu är det ju Black week hela veckan och visst kan man ha lite delade åsikter om det. Jag tycker själv att det kan bli lite mycket hets, vet inte hur många mail och sms jag fått från butiker den här veckan och då är det liksom bara tisdag än så länge.. Men samtidigt är det ju ett bra tillfälle att tex fynda julklappar, eller köpa det man spanat in länge - till ett ännu bättre pris. Något jag brukar göra är att skriva en lista några veckor innan på vad jag verkligen vill ha eller behöver - för sen när reorna dr ar igång är det lätt att man helt glömt bort vad det egentligen är man ska köpa, och istället bara köper för köpandets skull. Så två bra regler jag tycker man ska hålla sig efter den här veckan är: gör inga spontana köp och handla aldrig för pengar du inte har.

Här nedan har jag listat upp det jag själv ska kolla efter på Black Friday, eller ja, nu under veckan. Jag kommer absolut inte köpa allt, men vill ändå hålla koll på priserna och skulle det vara någon riktigt bra rabatt kanske jag slår till! :-)

1. Sängkappa - HÄR / För några veckor sen beställde vi ju äntligen en ny säng till lägenheten! Det är en kontinentalsäng i en fin lite beige/grön färg. Dock kände vi ändå att vi typ kommer vilja ha en sängkappa, så det är vi på jakt efter nu! Det verkar ju inte vara det lättaste att hitta till högre kontinentalsängar, men den här som är 60cm hög ska tydligen passa. Någon av er som vet? Gillade iallafall den här i linne, ser så mysigt och ombonat ut! Den finns i flera färger, men tror vi ändå kommer köra på vitt. Så sjukt tråkigt att lägga pengar på bara haha.
2. Boots - Mango / Något som kanske inte är prio prio men jag saknar i min garderob är ett par nättare, fina boots med rätt låg klack. Som passar både till vardags och när man vill se lite mer piffad ut. Dom här från Mango tyckte jag såg så enkla och fina ut!
3. Stol - HÄR /
Äääälskar dom här stolarna och hade gärna velat ha dom i nya lägenheten, men däremot är inte Frank lika såld... Funderar ändå på att ha en till mitt skrivbord (som jag inte heller har köpt än) haha. Men det återstår att se lite.. Ska hålla koll på priset iallafall. I söndags var den nedsatt med 40% och nu ingenting haha, så det var kanske meningen :-)
4. Brun bh - HÄR, Svart bh - HÄR /
Jag är så himla glad över att äntligen hittat en Bh jag känner mig så fin och bekväm i. Det är fan den bästa jag testat!!! Så otroligt skön, smickrande och sitter som en smäck på mig. Den är väldigt tunt vadderad och man känner att det liksom är bra kvalité, den sitter där den ska liksom. Jag har den i vitt (som jag i princip använder varje dag), men känner att det typ är lika bra att köpa den i brunt och svart också!
5. Sänggavel - HÄR /
Som sagt kommer jag ju absolut inte köpa allt här i inlägget, men det handlar ju lite mer om vad jag ska hålla lite utkik efter! En av dom sakerna är den här sänggaveln som jag tycker är så fin.
6. Samsung tv - HÄR /
Kan man säga att en tv är snygg? Isåfall är Samsungs The Frame riktigt snygg haha! Speciellt med en träram runt!
7. Soffa - HÄR /
Vi vill ju gärna uppgradera soffan i nya lägenheten. Det är absolut inget fel på den vi har nu, eller bråttom med att köpa en ny. Men vi längtar efter en liiiiite djupare och mysigare soffa, och den här är så galet fin ju. Och ser så gosig ut! Men soffor är ju ingen billig historia..... :-)

Det var det! Vad är era tankar om Black Friday? Vill ni ha tips här på bloggen eller min instagram under veckan eller känner ni att det är nog nu? <3

Gillar