Saker som gjort mig glad

Haha har ni inte sett Margauxs senaste video måste ni det. Hon ger alltså Arnold allt inslaget i paket, allt från hans banan på morgonen till hans mössa och kläder. Allt för att göra det lite smidigare på morgonen och för att han ska tycka att det är roligt att äta frukost och klä på sig. Skrattade så himla mycket, tycker den var så gullig. Och tänker bara på den där videon "An avacado, thaaanksss" haha, barn är ju så tacksamma för lite vilket är fint. 

Hur roligt är det inte att Alice ska vara med i Let's Dance!? Ska jag vara ärlig är jag nog ändå rätt avundsjuk också haha, jag hade så gärna velat vara med. Det är nog en hemlig dröm jag haft haha. Så kul att få lära sig dansa, klä sig i fina klänningar osv osv. Tror att hon kommer vara väldigt duktig! Tycker även det var roligt att Penny Parnevik ska vara med!! <3 Kommer följa slaviskt haha.. 

Åh det här blev jag så himla glad över imorse när jag vaknade. Hanapee gick ut med att hon är gravid, och jag blev på riktigt typ rörd haha. Hon är en av mina absoluta favoriter på sociala medier just för att hon är så himla äkta och rolig. Inget tillgjort liksom. Nu ska hon göra en liten youtube serie om hur hennes graviditet ser ut, på ett lite mer verkligt och intressant sätt än vad man kanske ofta ser annars på sociala medier. Tycker första avsnittet var riktigt mysigt! 

Det är verkligen en riktig baby-boom just nu har jag märkt haha, känns som folk föder barn och blir gravida hit och dit. But I love it! En annan sak som gjorde mig glad igår var att Vanessa äntligen fått sin lilla dotter!! Jag älskar ju Rebecca och Vanessa, och är jag på dåligt humör eller lite nere så sätter jag alltid på deras podcast och går ut på en promenad. Det får mig alltid mycket gladare och jag skrattar verkligen högt haha, så härligt. 

På tal på bebisar så är också en av mina bästa vänner gravid vilket är helt magiskt!!! <3 Snacka om att vi börjar komma upp i dom här åldrarna, där barn inte längre är helt avskräckande. Snarare tvärtom, från att själv ha gått från att typ vara rädd för gravidit och skaffa barn så börjar jag nästan längta nu.  Men det får gärna vänta 3-4 år :-)

Gillar

Kommentarer