SAKER SOM GÖR MIG GLAD

Såna här gråa dagar tycker jag själv att vardagen kan kännas lite tråkig, mörk och händelselös. Det är svårt att hitta motivation och inspiration till att hitta på saker, och nu börjar ju det även öka med pandemin.. Det gäller att försöka uppskatta dom små sakerna, eller försöka ha något mysigt att se fram emot. Det behöver inte vara något stort, men kanske att du ska ha en myskväll i helgen med en vän? Ni fattar.. Här är iallafall lite saker som gör mig glad just nu, och saker jag längtar efter.

Åh vad jag längtar efter snön! Mycket hellre ett tjockt lager snö än det här gråa regnrusket, det blir ju så mycket ljusare och vackrare ute. Finns inte mycket som slår en vacker vinterdag med massa snö och minusgrader. Förra året kom det ju typ ingen snö alls, så hoppas på mer det här året. Så sjukt att det är november om några dagar, och då är det ju inte alls så långt borta :-)

Bergs Drömkåk som går på tisdagar är verkligen en höjdpunkt som gör veckan lite roligare!! Fan vad glad jag är att det programmet är tillbaka haha. Så himla mysigt och man älskar ju Erik och Carina, härligaste människorna. Jag har faktiskt redan sett dom tre första avsnitten på Dplay och har inte blivit besviken. Såg dessutom att dom gick ut idag med att dom ska ha ett barn till, blev verkligen varm i hela kroppen för deras skull :-) Besatt? Japp haha.

Kommer ni ihåg den här människan? Haha, jag har faktiskt en pojkvän. Känns dock helt sjukt att vi knappt setts på ett helt år, bara några veckor i augusti och i januari. Och på något sätt har man ju typ vant sig vid att livet är såhär? Som att man lärt sig leva med att vara "halv" och skapa en vardag och ett liv ensam. Eller ensamma är vi ju inte, vi har ju fått hitta egna rutiner som funkar för oss, och pratar ju varje dag, men det ser nog ganska annorlunda ut från ett vanligt förhållande. Hur som helst! Snart snart snart har vi iallafall ett datum på när vi ses igen och det är verkligen något som fått mig att känna mig gladare och orka lite extra senaste månaden. Känner mig lättare i hjärtat om man säger så. Dessutom är det två månader sen idag vi förlovade oss. Vilket också betyder att vi varit ifrån varann snart 8 v. Från att tycka att det var heeeeelt galet länge, så känns det typ normalt nu haha? Vi klarar allt vi vill<3

En positiv grej med mörket och att vi inte riktigt kan leva våra liv som vanligt längre, är ju att myskvällarna blir typ veckans höjdpunkt? Det enda jag vill är att laga goda middagar, ha filmkvällar med vänner och bara tända massa ljus. Vi får verkligen passa på att uppskatta såna saker. Kanske testa lite nya recept, se en ny serie eller pyssla med en vän? Nu är verkligen tiden för hemmamyyys och jag älskar det! <3

Gillar

Kommentarer

Mammatillthea
Mammatillthea,
Men vilket härligt inlägg 🤍
nouw.com/mammatillthea