Saker som inspirerat mig på senaste

Såhär en grå tisdag i mars kanske inspirationen inte är på topp, speciellt inte för mig. Men självklart hittar jag saker lite här och där som jag känt att jag lagt på minnet och sparat ner i hjärnan liksom hehe. Såg att Egoina gjorde ett sånt här inlägg med lite random saker som hon blivit inspirerad av vilket var väldigt kul att läsa! Så här gör jag ett eget! 

Pinterest är en stor inspirationskälla för mig när det kommer till.. ja allt typ! Och på senaste har jag faktiskt känt mig väldigt inspirerad och peppad när det kommer till kläder! Jag älskar våren när det kommer till att klä sig och det är ofta då jag börjar tycka att det är roligt att shoppa och sätta ihop outfits. Här ovan är ett litet urval. Vill ni ser mer av min Pinterest hittar ni den HÄR! :-) 

Jag älskar att kolla på apartment-tours och allt som har med renoveringar och göra osv. Den här handlar inte om renovering direkt, men det är iallafall en tour i en paris-lägenhet på 25kvm. Jag har träffat Freja förut, och hon har bott i den här lägenheten med sin kompis Stephanie (som har youtubekanalen) i två år. Även om det är en minilägenhet så tycker jag att den är SÅ fin och SÅ himla mysig. Jag tror att lägenheten vi ska bo i i NY kommer vara rätt liten, så det är alltid kul att se hur andra inrett och bor :-) 

Mer från Pinterest. Vad vore Pinterest utan såna här cheesy quotes och livsmotton haha? Tycker faktiskt att det är bra att spara ner såna där och gå bak och kolla på ibland när man känner sig lite nere eller något skaver. Ibland är det rätt svårt att sätta ord på sina egna känslor, så det kan vara skönt att någon annan gör det åt en ibland. Eller bara ger en spark i baken för lite pepp! <3

Den här dokumentären på Svt såg jag och mamma tillsammans i helgen och jag vill verkligen tipsa om den för den var så fin och mysig! Det handlar om ett par som flyttar från stan och stadslivet ut till landet för att skapa en bondgård på 80 hektar. Problemet är att jorden är helt förstörd och dom måste börja från 0. Man får följa allt från kaoset som uppstår och om naturens kretslopp. Den var så himla fint filmad och väldigt mysig. Det var så intressant att se hur allt går runt och allt har sin mening och sitt syfte. Se den om ni gillar djur och natur!! 

Jag blev verkligen inspirerad av att börja äta mer vegetariskt, ekologiskt och närproducerat. Och det är verkligen ett mål jag har med 2020, att sakta men säkert försöka gå mot en mer vegetarisk kost. Tycker dock att det är lite svårt nu när jag bor hemma och ofta äter någon annans mat liksom. Det blir ju liksom att jag vill äta det som serveras, kanske låter dumt men förstår ni vad jag menar? Det kanske är en väldigt lat syn på det, men jag tycker det är svårt och något jag tror måste ske successivt och inte över en natt för mig. Har ni tips eller tankar får ni gärna kommentera! 

@tuvaalicia / @rebeccajohnnysdotter

Två konton på Instagram som bjuder på väldigt mycket fin inredning och fina detaljer!! Just nu när jag letar lägenhet så är det ju mycket inredning som går i huvudet haha. Att spara ner såhär är perfekt när man står där i framtiden helt utan inspiration, då kan man bara kolla tillbaka! 

Kolonivägen 45, Gamla Enskede. Länk - HÄR

På tal om lägenheter.... Har aldrig varit så flitig på Hemnet haha. Kollar nog det oftare än Instagram om jag ska vara ärlig haha. Den här lägenheten i Gamla Enskede hade jag mer än gärna flyttat in i. Enligt mig har den typ allt och är sådär riktigt hemtrevlig vilket är viktigt för mig! Så fin och precis i min stil. Drömma får man ju göra även om det är viktigt att vara realistisk, speciellt i ett lägenhetsletande hehe. 

Gillar

Kommentarer