Saker som stör mig

- Jag tycker det är SÅ tråkigt när folk berättar om sina drömmar. Haha, det kanske låter drygt men det är ju verkligen så himla ointressant att höra vad som hänt i någons dröm. Så när vissa börjar prata detaljerat om drömmar, ja då checkar jag ut haha zzz...

- Något som ger mig panik är när folk ska hälsa på tv-program eller liksom talkshows. Tex typ Hellenius Hörna, när gästerna kommer in och ska hälsa på honom och dom andra gästerna. Nä, jag får panik och vill helst inte se ett stelt handslag medans den andra går för en kram haha... Då tittar jag bort i några sekunder eller ner i telefonen.

- Och på tal om tv-program så gillar jag inte typ utslagningsmomenten. Kommer ihåg när jag var besatt av Top Model när jag var mindre, jag älskade programmet men bytte kanal så fort dom ska eliminera någon. Samma med typ Idol och alla såna program, hatar den delen? Vad kan det bero på haha?! Någon mer än jag som byter kanal eller lämnar rummet?

- Vem kom på ordet mingla? Gillar verkligen inte det ordet och jag ogillar att mingla med folk jag inte känner. Känner liksom inte att jag får ut något av att kallprata med människor som jag kanske aldrig kommer träffa igen. Därför så har det blivit så att jag inte gått på så mycket events på senaste, och kommer på mig själv att stå och trycka mot kanterna för mig själv ibland istället för att mingla runt haha. 

- Jag har skrivit mycket om att jag har telefonfobi och svarar gärna aldrig om någon jag inte känner ringer mig, nästan så att jag inte heller gillar att ringa och typ beställa sushi. Men självklart pratar jag gärna i telefon med familj och vänner. Dock INTE på tunnelbanan eller bland folk jag inte känner. Jag vet inte vad, men jag tycker inte om när folk ska "lyssna" på vad jag pratar om. På tunnelbanan känns det så onaturligt för mig att ta ett samtal eller ringa någon. Klickar alltid personer som ringer mig och ringer upp dom när jag gått av. (Bara för att jag skrev det här så ringde jag faktiskt Tele2 direkt efter och avslutade mitt abonnemang haha, heja mig men fan va otrevliga folk är när man vill avsluta/lämna tillbaka något).


Gillar

Kommentarer