Senaste dagarna

6 random bilder tagna med telefonen senaste dagarna! Min älskling kom hem med röda rosor till mig igår <3 Och mellan rosorna hade han gömt massa choklad, sötaste!!

Hej fina ni! Redan onsdag igen, för mig var det typ helg nyss? Men sen har jag också börjat tappa koll på dagarna haha.. Känns som att jag är på lov eller semester :-) Jag önskar att jag hade roligare bilder att leverera till er, men det är inte lätt när min fotograf aka pojkvän jobbar hela dagarna haha... Solen går ner mycket tidigare här också så det är sällan vi hinner ses innan det är mörkt. Men! Nu har jag äntligen fått hem min nya kamera, så förhoppningsvis ska jag leverera bättre bilder från och med nu. Men blandat med lite mobilbilder, för det vet jag att ni gillar. 

Annars då? Dagarna rullar på här, och äntligen har det varit bättre väder. Runt 20 grader och sol, så jag har spenderat mycket av mina dagar utomhus. Gått på promenader eller varit i Central Park. Tror jag snittar typ 7-9 km varje dag, så man får sin motion här iallafall hehe. Det har annars varit några väldigt lugna dagar. Snacka om att jag lär mig att umgås med mig själv. Men det går bra, och jag har slutat övertänka under mina ensamma stunder. Blir dock riktigt pratig och sällskapssjuk när jag väl får sällskap sen haha. Idag tänkte jag gå ut och leka med kameran, och försöka lära mig inställningarna på den. Förhoppningsvis slutar F tidigare idag så vi hinner vara ute lite i det fina vädret tillsammans! Älskar att jag tycker att "tidigare" är kl 18 nu haha, men så är livet med en workoholic :-) Hoppas allt är bra med er, tack för era fina kommentarer på senaste. Kram! 


Gillar

Kommentarer