Senaste dagarna

Dom senaste dagarna har verkligen gått i ett och jag kan knappt minnas exakt vad vi gjort varje dag för en dag har känts som typ 1 vecka här haha.. Herregud vad vi har flängt runt och haft oss, men det har varit roligt! I torsdags strosade jag och Bianca runt i West Village och myste. Det var så himla fint väder. Det blev även en brunch på det australienska stället Banter NYC. Gillade verkligen deras Nutella French toast. Mums! 

Jag såg ut såhär! Enkelt men snyggt och bekvämt!

Eftersom att det var Biancas sista kväll i torsdags ville vi ändå hitta på något. Vi åkte till Public hotel och deras rooftop för att se solnedgången som är magisk därifrån. Man ser verkligen allt från downtown och upp till Midtown och alla skyskrapor. Så vackert!!! Det måste verkligen upplevas för att få känslan. Däremot blåste det något otrooooligt vilket var lite jobbigt haha, hände lite roliga incidenter som blev typ resans roligaste haha. 

Efter en drink på rooftopen promenerade vi bort till Souvlaki GR där vi hade bokat bord. Har velat testa det här stället ett tag. Har ätit takeout därifrån men deras resturang är som ni ser sååå gullig så nu blev vi sittandes där. Maten var helt helt fantastisk och typ den bästa grekiska maten jag ätit. Och så mysig resturang mitt i New York. Tips tips! 

Igår åkte Bianca hem på eftermiddagen, men vi hade ändå hela dagen till att hitta på något. Vi åkte ner till Soho och käkade lunch på Sweetgreen. Skrivit om det förut men är ni ute efter fräscha sallader så är det the place to go. Älskar deras Harvest bowl <3

Vi hann även med lite shopping också! Blev en tripp in till Glossier men vad jag köpte där har jag ju redan visat er :-) Dom har iallafall supermycket söta produkter och en väldigt fin flagship butik här i NY. Efter det vart det raka vägen hem för att Bianca skulle hinna med sitt flyg på kvällen. Jag och F köpte bara mat och somnade rätt tidigt vilket var skönt. 

Det har varit så himla kul med besök här i en vecka och vi har hunnit med hur mycket som helst alltså. Känns som att det var en evighet sen dom kom hit haha, men det är bara en vecka. Känner mig dock helt utpumpad på energi nu efter hektiska dagar och vill helst av allt bara ta det lugnt hemma i lägenheten hela helgen. Så det är nog faktiskt vad vi ska göra, bara kolla på filmer, laga god mat och sova mycket <3

Gillar

Kommentarer