Senaste dagarna

Hej fina ni! Blir lite söndagsuppdatering idag, men såhär runt jul tycker jag att dagarna smälter samman och allt känns som helg. Så här blir lite uppdatering om mina senaste dagar! I fredags slog jag in paket, jobbade och fixade hemma. På kvällen åkte vi hem hela familjen till pappa för att fira honom då han fyllde år! Vi åt lasagne, kladdkaka till efterrätt och sen blev det lite paketöppning för oss alla. Eftersom att vi inte kommer ses på julafton så bytte vi lite julklappar, väldigt mysigt och det kändes som en mini-jul faktiskt. 

Igår frågade Mickan om jag ville följa med henne och shoppa lite julklappar. Jag är redan klar med mina, men ställde upp som moraliskt support till henne haha. Fa-an vad mycket folk det var i stan alltså, helt galet såhär några dagar innan jul. Men vi fick det gjort ganska fort vilket var skönt. 

Efter det åkte vi hem till henne. Vi köpte med oss varsin sallad, chips och massa godis och hade sen en riktig myskväll. Slog in lite paket, kollade på Ensam hemma och pratade ikapp. Vi har ju knappt setts sen i början på augusti så vi hade mycket att ta igen. Så himla mysigt! Jag åkte hemåt vid 22 och då facetimeade jag lite med F innan jag somnade gott <3

Idag är det söndag och jag har haft världens lugnaste dag än så länge! Eller ja, den lugna dagen lär fortsätta i samma spår ikväll också. Har några paket jag borde slå in och hämta ut från posten. Annars blir det en väldigt lugn hemma-söndag bara. Hoppas allt är bra med er, kram! 

Gillar

Kommentarer