Senaste dagarna

Inlägget innehåller reklamlänkar

Kavaj - HÄR

Den här helgen gick så sjukt fort! Helt plötsligt är det tisdag igen liksom. Min hel har iallafall varit väldigt bra. I fredags hade jag Nelson här och sen på kvällen åkte jag in mot Söder och träffade Bianca på en middag på Bistro Boheme. Så himla trevligt och gott! Vi tog en drink på Lykke innan vi vinkade hejdå och jag rörde mig hemåt. Så konstigt att komma hem redan vid 8 haha. Typ då man brukar gå ut och äta annars.. Men men, på ett sätt ganska skönt. Jag la mig iallafall i soffan och kollade på Bridget Jones innan jag somnade gott.

Kanna - HÄR / Bänk - HÄR

Sen blev det lördag och jag hade verkligen inte en enda plan. F var på Gotland och spelade golf hela helgen så jag var solo hemma. Hade en väldigt lugn dag hemma bara och gjorde i princip ingenting haha. På kvällen åt jag middag hemma hos mamma, årets första grillade middag. SÅ gott!

Vädret har ju verkligen varit lite halvdant hela helgen. Lite soligt ena sekunden och sen molnigt, och rätt blåsigt. Kan man sitta ute eller inte liksom haha... Jag och Sofia hade iallafall en inplanerad lunchdejt på söndagen på Omayma vid Nytorget. Vi satt inne och åt och sen tog vi en kaffe utomhus när solen kikade fram. Jättevarmt var det inteeee.. haha :-) Men väldigt mysigt att ses som vanligt <3 På eftermiddagen åkte jag och mamma iväg och övningskörde en ganska lång stund. Tycker att det är roligt men känner lite att jag har "stannat upp" i utvecklingen haha, tror nog jag ska boka in en riktig körlektion snart!

Och ja, det var min lilla helg det! På söndagkvällen köpte jag pad thai hem och sen kollade jag bara på Robinson! Igår hade jag fullt upp med jobb hela dagen, samtidigt som jag hade lilla Nelson här <3 Behövde fota ett samarbete, skicka in lite utkast osv :-) Tillbaka till nutid då: Idag är det som sagt tisdag och jag har inte jättemycket planer mer än att jobba på som vanligt. Ser att det är ganska soligt ute, så jag tänkte nog ta mig ut på en liten promenad nu innan lunch och fortsätta jobba sen. Kram på er och hoppas allt är bra!

Gillar

Kommentarer