Senaste dagarna

Inlägget innehåller reklamlänkar

Jäklar vad kallt det har varit i veckan! Nästan upp mot minus 15 grader, helt galet. Men samtidigt tycker jag att det har varit mysigt. Jag har inget emot vintern, utan är det vinter får det bra mycket hellre vara minusgrader och snö än slaskigt och rått ute. Titta bara så vackert det var när jag var ute på en promenad med Nelson hos mamma.

Jaja, nog om vädret och vidare till en annan rolig grej! Förra veckan var vi äntligen iväg på ett kakelmöte för att titta på kakel till vårt badrum vi ska renovera i nya lägenheten. Det var så himla roligt och kändes mycket bättre än vi ens vågat hoppats på. Har sagt det innan, men just badrummet har känts så otroligt svårt att planera och få en bild av. Men nu känns det äntligen som att vi är inne på rätt spår och fått klarhet på det hela :-) Vad tror ni om ett rutigt golv i grått och beigt som här ovan? Jag blev kär! Kolla min story för lite mer bilder och en 3D skiss på hur badrummet kan bli!

Har haft Nelson en hel del i veckan och det har varit så mysigt. Anledningar till att gå ut flera gånger om dagen och en massa mys inne. Jag och mamma "delar" ju på honom lite, men sen jag flyttade hemifrån så bor han mer hos mamma pga min lägenhet är så liten och mamma jobbat hemma mestadels senaste året. Men när han väl är här bråkar jag och Frank typ om hans uppmärksamhet haha.. lilla vännen.

Idag är det fredag igen och veckorna springer verkligen iväg nu innan jul, är det inte alltid så? Jag känner mig lite seg efter en natt med mardrömmar. Och sen har ju det fantastiska, krispiga vädret övergått till ett grått täcke över Stockholm igen. Det blir ju knappt ljust, och jag kan inte vara den enda som knappt kan ta mig upp på morgonen? Är såå trött varje morgon! Jag tänkte iallafall utnyttja att jag jobbar hemifrån, ta det lite lugnt och kanske börja packa lite inför flytten. Det är prick 3 veckor kvar idag, så det börjar bli dags nu :-) Och ikväll ska jag iväg och äta middag med två kompisar, det ska bli väldigt mysigt och kul! Hoppas ni får en fin fredag hörrni, kram <3

Gillar