Senaste dagarna

Senaste veckan har verkligen gått i ett och det är ingen hemligthet att mycket tid går åt till nya lägenheten. Nu har vi bott här i 1,5 vecka ungefär och det börjar faktiskt kännas hemma. Trots att vi lever i ett kaos med verktyg, målarfärger, stök och typ inte en enda möbel förutom en säng och tv, haha. Men det är ju positivt iallafall! Lägenheten känns så himla bra och mysig ändå.

Helgen bjöd ju på kanonväder. Frank hade över sina närmsta vänner för att hjälpa till att riva väggen och jag.. jag flydde haha. Just väggen vi ska riva har gjort mig liiiiivrädd och känts som världens störta projekt. Jag är rätt ljudkänslig och allmänt orolig kring sånt, så jag gjorde mer nytta i att inte vara där under processen haha. Istället tog jag och mamma en lång och solig promenad med Nelson, vi fikade med bullar och kaffe vid en vidstilla liten vik vid isen. Så härligt!

Men titta!!!! Dom hade jobbat stenhårt hela dagen och i princip hela väggen var nere. Så grymma! Fick verkligen en chock haha, väggen var verkligen proppfull med plank och stora brädor men allt gick bättre än förväntat vilket var skönt. På söndagen var det min tur att hoppa in och hjälpa till med det sista med väggen. Allt gick rätt smidigt, men var det något vi inte var beredda på så var det allt DAMM. Åh herregud haha.. Allt i lägenheten var verkligen täckt med ett tjockt lager av damm. Till och med i sovrummet och badrummet som stod stängda, i alla skåp i köket osv osv. Kommer ta oss månader år att få bort allt damm helt och hållet.

Ja, såhär ser det ut i vardagsrummet och köket just nu hehe. Det är inte supermysigt direkt men funkar absolut. Det är ju en hel del att göras och jag längtar bara tills allt är klart med väggen (ihoplappat och fint) så vi kan börja måla och fixa med köket ordentligt. Där ska det ju kaklas om, sättas på fler skåp i mitten, och sen ska luckorna lackas. Vi är inne på en grågrönbeige färg haha, typ denna ovan som jag tycker är så himla fin!

Idag och igår har jag jobbat hela dagarna. Det är rätt skönt att få en paus från lägenhetsrenoverandet och allt som har med det att göra. Jag har tagit promenad, suttit på datorn och ätit min nya favoriträtt poké bowl :-) Det är det absolut godaste jag vet just nu och jag skulle kunna äta det varje dag utan att överdriva! Nu kommer Frank snart hem från jobbet så jag tänkte stänga ner här och kanske börja med middagen. Efter det ska vi nog fixa med något i lägenheten, som vanligt haha. Kram på er <3

Gillar