Senaste dagarna genom min telefon

Det var ett tag sen sist jag skrev här, och jobbet har verkligen hamnat lite sekundärt tyvärr. Jag antar att det är de som är nackdelen när man styr sina egna arbetstider och är sin "egen chef". Jag kan zoona ut lite och tappa rutinerna. Dels tror jag att det har varit väldigt mycket i mitt huvud när det kommer till renoveringen. Även om det inte är vi som renoverar allt allt så gnager det i huvudet dygnet runt. Jag oroar mig, stressar och funderar och funderar. Kanske lite för mycket i onödan. Men sån är jag :-) Jag har ändå fotat en del så jag tycker vi kikar lite på hur senaste veckan har sett ut!

Förra veckan hade vi Nelson på heltid då min mamma och hennes sambo varit bortresta. Vi gick långa promenader, myste och sen fick Nelson följa med mig in till stan för lite jobb. Jag hade lite samarbeten som behövde fotas så vi mötte upp Frank som hjälpte mig några timmar. Tack gud för det vackra vädret hela mars har bjudit på <3

Våra garderober är äntligen HELT klara! Sååå skön känsla att faktiskt ha något helt färdigt haha. Vi har så mycket startade projekt som är halvklara just nu, så att lämna ett projekt bakom sig och faktiskt få njuta av all tid och jobb vi lagt på det känns underbart. Nu ska dom bara fyllas med kläder och jag längtar!

I fredags mötte jag upp Bianca i stan för en mysig dag. Vi käkade en lunch på Calle P, strosade runt, hjälpte varandra att fota och så blev det en fika utomhus på Ingrid. Dom har godaste latten och vaniljbullarna! :-) Efter vi hade sagt hejdå åkte jag hemåt och hade bara en lugn kväll hemma hos mamma. Vi började titta på den norska serien Pörni, väldigt mysig och rolig.

Både lördagen och söndagen gick åt till att fixa i lägenheten, som alla helger haha. Längtar tills vi faktiskt har tid och ork till att göra annat..... Men vet ni, jag kanske har sagt det många gånger nu haha, men snart är vi klara. Sen får man ju tolka "klara" som man vill haha, det kommer kanske inte vara ett fulländat inrett hem på ett bra tag, men klara i renoverings-väg iallafall! Igår tömde vi i princip hela lägenheten igen för idag kom golvsliparna och ska slipa golvet den här veckan! Vi ska ju slipa i alla rummen, så all golvyta behövde vara tömd och nu bor vi hos mamma sista veckan. Det är förhoppningsvis färdigt lagom till helgen och då kan vi flytta in på riktigt <3 Heja oss!

Gillar