Senaste shoppingen

Inlägget innehåller reklamlänkar

Hur söt är inte den här toppen? Typ tunn fast ändå lite tjockare i materialet. Väldigt lös i armarna och sen lite kortare i modellen. Sååå fin till en jeanskjol eller jeansshorts. Den kommer från Zara och kostade endast 189kr! :-)

Min nya sommarring!! Hur härlig? Älskar ju silver, och ringar, så föll verkligen för denna så fort jag satte på mig den. En rolig detalj! Den är dock tyvärr inte i silver, så jag får vara lite försiktig med den. Ni hittar den HÄR! <3

Ett par nya brillor! Behövde egentligen inte det, men vet ni vad jag däremot behövde? Ett par solglasögon som passar mitt ansikte haha... dessa gör det någorlunda iallafall. Har sjukt svårt att hitta solglasögon som jag verkligen gillar att ha på mig! Men dom här funkade tror jag, väldigt sköna iallafall. Ni hittar dom HÄR för 149kr! 

Min nya väska!! Behövde verkligen ett mellanting av min stora strandväska och min vanliga väska där jag får plats lite mer. Denna är ju så himla fin, och väldigt lätt och skön att bära. Perfekt till stan eller stranden mär man inte behöver jättemycket med sig. Från Zara! 

Sist men inte minst så köpte jag ju den här klänningen jag pratade om här om dagen! Så fint material och älskar att den är lite längre, vilket gör att man känner sig lite mer uppklädd. Den kommer lätt få följa med till Palma :-) Ni hittar den HÄR och just nu får ni 25% rabatt på den! Gillar

Kommentarer