Senaste två dagarna

Hej fina ni! Jag har kommit in i ett riktigt sommarlovs-vibe nu så att ta upp datorn har liksom känts långt borta. Men två roliga dagar har jag iallafall haft! Igår mötte jag upp Bianca och Andrea i Sköndal för att sola lite. Dock var det rätt molnigt, men det var nästan bara skönt. Vi fikade, åt bär och pratade massa. Så skön dag verkligen! 

Jag åkte hem och hann typ bara duscha innan jag vände och åkte igen. Ni kanske känner igen vart haha, hos Bianca såklart! Vi beställde hem thaimat, drack bubbel och lyssnade igenom senaste 10 årens hetaste hits haha. Sån nostalgi. Vi båda fick feeling så vi drog en sväng till Tak för en drink och därifrån till F12. Trodde det skulle bli en hyfsat lugn kväll men ramlade in kl 4 imorse haha, spontana kvällar är bäst. Hade riktigt roligt! 

Ett bakis-ansikte! Det har ju varit så fint väder idag i Stockholm så jag spenderade hela dagen ute på altanen med en islatte i handen. Jag var lite för bakis för att ligga i solen, så jag drog upp parasollet och låg och njöt i soffan. Sååå skönt! 

På eftermiddagen efter en kall dusch så fick jag äntligen lite liv i mig haha. Jossan och jag tog hennes bil och åkte köpte massa godis och thaimat till middag och vidare ner till sjön för en mysig kväll. Vi båda sa att såna svenska kvällar är så oslagbart, det finns fan inget bättre. Det behöver inte vara komplicerat alls utan vi alla borde bli bättre på att ta med en vän, sätta sig i solnedgången och bara hänga <3 

Jag var hemma igen vid 21 och nu ligger jag bara i soffan och håller halvt på att somna haha. Men ska försöka hålla mig vaken tills F har slutat jobbet och ringer mig, vill vara med han på hans födelsedag om det så ska vara över telefon eller FaceTime :-) Kram på er! 

Gillar

Kommentarer