September för ett år sedan

Varje början på en månad brukar jag göra en tillbakablick på hur månaden såg ut för ett år sedan, det är rätt roliga inlägg för mig att göra så jag hoppas att ni också gillar dom! September förra året var en väldigt bra månad! Första höstmånaden liksom :-) Startade månaden med ett höst-event med Twist & Tango! Hade gärna blivit bjuden på en liknande frukost igen, det var så mysigt. 

Såg ut såhär! Måste verkligen börja använda den där koftan/jackan och gröna skorna igen :-) 

Månadens höjdpunkt var självklart när jag och F åkte på våran första resa tillsammans! Nämligen en vecka på Hvar i Kroatien. Vi båda blev helt förälskade i det stället och vill så gärna tillbaka dit, kanske nästa sommar. Det var sån härlig stämning överallt och obeskrivligt vackers. Alltså kolla bara på det här vattnet!!! 

Och det här resturanghaket vi åt på typ 5/7 dagar på resan haha.. Vi pratar typ fortfarande om det minst en gång i veckan. Det var ett sjukt coolt ställe med typ den godaste maten jag någonsin ätit, och godaste drinkarna!!  :-) Lola's heter stället och det får ni bara inte missa om ni åker till Hvar.

Testade Pom & Flora för första gången! 

Määängder av mysiga hemmakvällar i lägenheten. Jag och F började ju dejta i april 2017, men jag började inte flytta dit förrän typ under vintern. Men han var väldigt inbjudande och ville så gärna att jag skulle få plats och vara där så mycket som möjligt :-) Väldigt gulligt <3 Nu bor jag ju här och trivs så jäkla bra. Känner mig liksom SÅ tillfreds med lägenheten och blir typ nykär varje dag. Bästa känslan. 

Det härligaste med tidiga hösten är ju att man fortfarande kan sitta ute på uteserveringar och mysa med stickade tröjor och kaffe <3

Blev även en kväll på Fondueboden där dom har sååå mysig och god middag. Måste dit asap!


Gillar

Kommentarer