September förra året

Imorgon är det redan september! Herregud, det är ju verkligen höst då. Försökte minnas vad jag gjorde i september förra året, så gick in på bloggen för att kika lite. Jag minns att jag hade en del ångest i september, och mådde inte sådär jättebra. Men det hade sina bra dagar också. En väldigt härlig grej med september är ju ändå att man typ fortfarande kan sitta ute på uteserveringar, bara man har lite kläder på sig! Älskade den stickade tröjan!

En dag var det superfint väder så jag och mamma åkte till Drottningholms slott och promenerade runt där. Det är en perfekt liten utflykt att göra en härlig höstdag!

Herregud vad blond jag var haha! Men ärligt talat så mådde mitt hår SÅ dåligt haha, torrt och slitet av all blekning och en sommar i solen. 

Höstkläderna plockades fram! Ingen outfit jag hade burit idag kanske, men ett par snygga jeans med sneakers går verkligen alltid hem. 

Firade Mickans födelsedag med middag hemma hos henne och en stökig utgång! Lite ledsen över att jag missar hennes 25år firande detta år! <3

Jag och F var också ute en söndag på Drottningholms slott, det låg rätt nära där vi bodde förut så det var väldigt mysigt att åka dit och bara njuta av naturen en krispig höstdag. Det känns btw typs så konstigt att se det här nu när vi varit ifrån varandra i 9 veckor och inte haft en "normal" söndag tillsammans i Stockholm på ett halvår. Idag är det 6 månader sen han flyttade.. Längtar faktiskt lite till såna här lugna helgdagar tillsammans men vi har resten av livet på oss :-)

Det blev väldigt många myskvällar med middag och film i vår lägis! Känns som en evighet sen!

Hängde med dessa girls <3 Vi käkade frukost på Mahalo och jag minns det som en riktigt mysig dag!! 

En kväll gick jag och F spontant på en Sverige-match på Friends Arena! Väldigt roligt påhitt mitt i veckan :-) 

Såna här höstdagar längtar jag till! Eller det är ju typ nu haha.. Man kan gå i stickade plagg och se lite höstig ut, men ändå vara barbent! Den här kjolen får jag fortfarande frågor om, och den kommer från Bersha, dock köpt förra sommaren! 

Ja, det var september förra året! Det här året kommer se helt annorlunda ut och spenderas i NY. Väldigt spänd på vad hösten och framtiden har att erbjuda <3

Gillar

Kommentarer